Amandala helpt u bij het zoeken van antwoorden!

Aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten.

Amandala

Ik help je graag om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad. Ben jij benieuwd of ik jou verder kan helpen? Heb je vragen? Stel ze me gerust, dit kan bijvoorbeeld via het contactformulier of via mail of plan een (telefonisch) kennismakingsgesprek in.

Bekijk de video over de diensten van Amandala

 

Diensten van Amandala

10 dagen NLP Telecoachingtraject
Jij stuurt mij een mail en aan de hand van jouw geschreven tekst ontvang je de juiste vragen die jou leiden naar helderheid, inzicht en mogelijkheden. 10 dagen aan een gesloten mailen, volledig gericht op jouw proces. Klik hier om meer te lezen!

 

Vingerreflexologie
De tastzin op de vingers kan hier verandering in aanbrengen. Waarbij de middelvinger als een tijdlijn alle heftige gebeurtenissen in je leven toont, kunnen we met de andere vingers verandering in het patroon aanbrengen.Klik hier om meer te lezen!

 

Tarot
Tarotkaarten zijn geen kaarten waarmee je de toekomst kunt voorspellen. De toekomst staat namelijk niet vast. Tarotkaarten geven je wel inzicht in de manier waarop jij met bepaalde kwesties omgaat en waar dat toe kan leiden. Klik hier om meer te lezen!

 

Hypnotherapie
Een hypnotiseur kan niemand onvrijwillig hypnotiseren. Hypnose kan alleen ontstaan vanuit een vrijwillige samenwerking. Hypnose is daarom in zekere zin altijd een vorm van zelfhypnose. Iedereen die dat wil kan een bepaald niveau van trance bereiken. Klik hier om meer te lezen!

 

Reiki
De Reiki-energie is ‘intelligent’ en bepaalt zelf wanneer en wat er in lichaam of geest gebeurt en komt altijd ten goede van de ontvangende partij. Het kan dus best gebeuren dat eerst je maag van streek raakt voordat je hoofdpijn verdwijnt. Dit komt omdat Reiki van binnen naar buiten geneest. Klik hier om meer te lezen!

 

Tenen lezen
Het doel van tenen lezen is mensen een spiegel voor te houden. De tenenlezer geeft geen waarde-oordeel. Er bestaan geen goede of slechte tenen. Iemand is zoals hij is en dat is altijd goed. De tenenlezer observeert en constateert sterke en zwakkere kanten van iemands persoonlijkheid. Klik hier om meer te lezen!

 

Droomuitleg
Ben je benieuwd naar wat je droom betekent? Heb je een droom gehad waarvan je het idee hebt dat die echt belangrijk voor je is? Of misschien moet je een beslissing nemen waarbij je dromen misschien meer helderheid kunnen geven. Ook kan het zo zijn dat je die ene droom van lang geleden niet meer kan vergeten. Ik bied je graag ondersteuning om dit verder te onderzoeken. Klik hier om meer te lezen!

 

365 dagen inspiratie en positiviteit
Wil jij een heel jaar lang, iedere dag beginnen met een inspiratiemail in je mailbox? Wil jij iedere dag beginnen met een stukje positiviteit? Een goed begin is het halve werk, alles wat je aandacht geeft groeit. Begin je dag positief en neem even de tijd voor jezelf. Klik hier om meer te lezen!

 

Alle tarieven zijn hier te bekijken of klik hier voor alle overige vragen.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Joubertstraat 15
Vlaardingen 3131 WP ZH NL
Routebeschrijving
Beschikbaar op aanvraag.