Funeral Quest Uitvaartbegeleiding

Uitvaart die bij u past!

Uitvaart die bij u past

Afscheid nemen is heel persoonlijk, en het kan maar één keer. Daarom moet het goed voelen en bij u passen. Wat vindt u belangrijk? Wat zijn bijzondere momenten geweest, welke mooie herinneringen heeft u? Wij luisteren naar u om u tijdens de dagen tussen het overlijden en de uitvaart zo goed mogelijk te begeleiden. Om de dag van de crematie of begrafenis samen met u in te vullen, en de uitvaart helemaal naar wens te regelen. We bewegen mee. Soms duwen we zachtjes. Zodat u met een positieve emotie kunt terugkijken naar de dag van het afscheid. Een passend afscheid, een afscheid waar u zich goed bij voelt, is heel belangrijk in de rouwverwerking. Klik hier voor  inspiratie!

Heldere informatie

Of het verlies van een geliefd persoon plotseling is of niet: het kan moeilijk zijn om keuzes te maken. Ook is het soms lastig om met alle nabestaanden tot een gezamenlijk besluit te komen. Juist in de tijd voorafgaand aan de uitvaart is het fijn om iemand in de buurt te hebben die aan alles denkt en u ondersteunt bij alles wat geregeld moet worden bij een overlijden. Wij zorgen voor heldere informatie over de mogelijkheden en reiken eventueel ideeën aan om de crematie of begrafenis zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Op een manier die recht doet aan ieders wensen.

funeral quest

Transparant tarief

Bij het afscheid van een naaste persoon wilt u vrij zijn bij het invullen van de uitvaart. Het is immers een bijzonder moment van het leven eren en van stil staan bij de dood. Uw keuze wilt u niet laten beïnvloeden door andere motieven dan uw wensen. U kunt ons inschakelen ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Wij werken onafhankelijk en hebben dus geen belang bij de toeleveranciers die u kiest. Nadat we samen uw wensen inzichtelijk hebben gemaakt, krijgt u een transparante offerte, waarin alle uitvaartkosten helder bij elkaar staan.
Vast tarief

Funeral Quest hanteert een vast tarief

  • Een eerste gesprek.
  • De laatste verzorging en opbaring van de overledene.
  • De zorg voor de overledene tot aan de dag van de uitvaart.
  • Begeleiding bij het ontwerp en de productie van de rouwkaarten, familieberichten en de eventuele dankkaarten.
  • Aangifte van overlijden, akte van overlijden en het verlof tot lijkbezorging.
  • Organisatie en begeleiding van de uitvaart.

Overige kosten

Daarnaast zijn er kosten voor bloemen, catering, rouwdrukwerk, kist of lijkwade, rouwvervoer, de rouwlocatie, de begraafplaats of het crematorium en de afscheidslocatie. 1 Voor de laatste verzorging van de overledene zijn twee personen nodig. We doen dit graag met u samen. Kiest u ervoor dit niet te doen, dan huren wij een tweede persoon in voor de verzorging. Wij geven u van tevoren heldere informatie over de mogelijkheden en de kosten en ondersteunen u bij uw keuze.

funeral quest 2

Wilsbeschikking

Soms komt de dood plotseling. Soms echter is de dood door ziekte of ouderdom onafwendbaar in de nabije toekomst. Bij een naderend einde van uw leven kunt u uw wensen voor het afscheid vastleggen in een wilsbeschikking. Een wilsbeschikking kan het makkelijker maken voor de nabestaanden om de uitvaart vorm te geven. Zij kunnen houvast hebben aan uw laatste wil. Helemaal als persoonlijke wensen van nabestaanden uiteenlopen. Wilt u een informerend gesprek over een wilsbeschikking of wilt u een wilsbeschikking laten opmaken? Neem gerust contact op met Funeral Quest. We bespreken graag uw wensen. Ook kunt u de wilsbeschikking hiernaast downloaden, invullen en mailen naar uw familieleden en vrienden zodat zij uw laatste wensen ook kunnen honoreren.

Wilt u graag meer informatie of komt u graag in contact met Funeral Quest? Klik dan hier!

 

 

 

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bogortuin 93
Amsterdam 1019 PE NH NL
Routebeschrijving
Funeral Quest is 24 uur per dag bereikbaar!