MetaduX coaching en trainingen vanuit jouw waarden

Managementtrainingen, Communicatie trainingen en sales trainingen

Logo metadux

Gesprek aanbod coaching en trainingen bij MetaduX

Of ik jou nu persoonlijk ga begeleiden of dat ik jouw afdeling help te ontwikkelen, het is belangrijk dat er een connectie voelbaar is tussen jou en mij. Een kennismakingsgesprek is een logische start.

Wil je persoonlijke begeleiding dan kunnen we de kennismaking wandelend doen in één van de mooie gebieden die Nederland rijk is. Uit ervaring weet ik dat een kennismaking in de natuur vele drempels wegneemt en als veilig ervaren wordt. Stiltes zullen niet als ongemakkelijk worden ervaren, maar juist als mooie aanvulling.

Wil je jouw team ontwikkelen, dan kom ik graag bij jou langs op kantoor om te bespreken welke elementen je medewerkers na de training beter moeten kunnen.

Voel je je prettiger bij een gesprek online, geef dat dan aan in het contactformulier.
Ik zal dan naar jouw mail-adres een Zoom-link sturen.
Klik hier om gelijk een afspraak in te plannen.

ACT Coaching bij metadux

Act coaching. De letterlijke betekenis van ACT is Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een evidence based methodiek van gedragstherapie gebaseerd op positieve psychologie. Dit betekent niet dat we jouw negatieve gedachten gaan vervangen voor positieve gedachten. Act is een nieuwe vorm van gedragstherapie, die verschillende werkzame technieken met elkaar combineert.

Ik help je los te maken van je gedachten en laat je afscheid nemen van je belemmerende overtuigingen.

Net als het kennismakingsgesprek kan het wandelend of digitaal.
Ik verneem graag van je wat jouw voorkeur heeft.
Klik hier om gelijk een afspraak in te plannen.

Business Coaching bij metadux

Business coaching is het beste van twee werelden. Business coaching is life coaching en training in één, geheel persoonlijk en voor jou op maat gemaakt. Elke topsporter heeft een coach om fit te blijven en prestaties te vergroten. Als manager wil jij toch ook optimaal presteren en net dat stapje extra bereiken. Dit wil je toch ook voor je medewerkers?

Ik ben graag jouw sparringspartner. Wil je graag even sparren en kijken wat ik voor jou kan betekenen, Klik hier en maak gelijk een afspraak.

Bedrijfstrainingen

Door mijn partnerschap met Steyn&Allberg is het mogelijk geworden om u een breed scala aan trainingsprogramma’s aan te bieden. Alle trainingen zijn met zorg samengesteld en stromen over van gezamenlijke kennis en ervaringen. Op alle trainingen zijn 3 principes van toepassing. Uiteraard is u belachelijk goed willen helpen daar één van. De andere twee zijn “proactief” en “hoe dan wel” . Wilt u meer weten wat die principes voor uw organisatie kunnen betekenen, klik dan hier.

De trainingen zijn onder te verdelen in drie hoofdgroepen, namelijk:

  • Communicatie trainingen
  • Leiderschapstrainingen
  • Verkooptrainingen.

Liefde & Adoptie

Als geadopteerde heb je als baby of als klein kind een andere ontwikkeling doorgemaakt. Een baby die opgroeit in een natuurlijk gezin verbindt automatisch met de ouders en ontvangt positieve strokes zonder voorwaarden. Dit proces heeft bij jou als geadopteerde niet, nauwelijks of minder plaatsgevonden. Hierdoor ga jij als geadopteerde anders om met belangrijke thema’s die bepalen hoe jij liefde ervaart en beleeft.

Jouw partner heeft vaak wel die natuurlijkere ontwikkeling doorlopen op dit gebied. Verschillen zijn aanwezig maar niet onoverbrugbaar. Om met deze verschillen om te leren gaan zonder relatietherapie of relatie coaching, hebben wij een uniek programma ontwikkeld. Ons programma bestaat uit een training verdeeld over drie dagdelen. Tijdens elke training komt een ander thema aanbod.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schoutenkampweg 3
Soest 3768 AA UT NL
Routebeschrijving
MetaduX werkt op afspraak.