VideoFlex music, animation & videoproductions

Muziek | Animatie | Videoproducties

Videoflex

VideoFlex

Voor veel organisaties is onboarding en het onboarding process een hot topic. En terecht, want die eerste dagen en ook weken bepalen hoe snel een medewerker 100% meedraait en productief is. Hiervoor kun je een animatie laten maken om je medewerker van harte welkom te heten of uit te leggen hoe de routing van het werkproces is? etc.

Jij hebt een geweldig product of dienst! Hoe ga je dat kenbaar maken aan zoveel mogelijk mensen ? Door de juiste bedrijfsfilm te laten maken zien degene die jou product interessant vinden massaal hun weg naar je website. Of beter jij vlogt en maakt video-opnames en wij doen de editing?

Whiteboard animaties

In een whiteboard animatie zie je hoe een verhaal of storyboard uitgetekend wordt op een whiteboard , of iets wat daarvan weg heeft. In feite is het een animatie die zichzelf uittekent. Het doel is dat de kijker stap voor stap de handelingen van de animator volgt. Zo wordt hij meegenomen in het verloop van het verhaal.

Handleiding video’s

Handleiding film ofwel een instructiefilm is een korte, informatieve video die op een simpele manier uitlegt hoe relaties jouw product of dienst kunnen gebruiken.

Video advertenties

Door van tevoren een duidelijk doel voor ogen te hebben, kun je direct bepalen welk kanaal het beste past bij deze video. Moeite met het vaststellen van je video advertising script? Ik help je graag bij het vinden van de juiste snaar. Met of zonder voice-over, ondertiteling en animatie of video.

Infographics video’s

Infographics helpen feitelijke informatie aantrekkelijk te maken voor de lezer. Een infographic laten ontwerpen is de perfecte aanvulling op korte uitleganimaties of video’s. Het is de verdiepingsslag die, in plaats van een principe, de uitgebreide feitelijke informatie overbrengt.

Jingles – Tunes tracks

Op maat gemaakte tunes maakt jouw bedrijf uniek in de positionering of branding van je dienst of/en product. Een compositie die op jouw lijf geschreven is zoals: Jingle, Pingel en complete tracks die de reclame van de videomuziek kracht bijzetten. Als componist ben ik ook songwriter voor D-Experimentals en S e r y l j o.

Video bumpers

Een video bumper of bumperadvertentie is een zes seconden durend filmpje waarin reclame wordt gemaakt voor een merk, product of dienst. De ad wordt in elkaar gezet en samen met de muziek krachtiger dan een foto weggezet en het doel is om binnen de korte tijd duidelijk je boodschap over te brengen. Dit is best moeilijk voor de maker, maar brengt wel voordelen voor jou met zich mee.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vierlinghweg 39A
Bergen op Zoom 4612 PN NB NL
Routebeschrijving
VideoFlex werkt op afspraak.