Wil jij ook een gezonde leefstijl?

Gezonde leefstijl en financiën door de juiste mindset

Ik voel me het lekkerst als ik mijn dingen op mijn eigen tempo en op mijn manier kan doen. Van een overvolle agenda word ik niet gelukkig. Die geeft me al snel het gevoel geleefd te worden. Ik vind het heerlijk om af en toe niets te hoeven en/of dingen in mijn eentje te ondernemen. Hardlopen is mijn passie en uitlaatklep.

Ik vind veel dingen leuk en heb daarom de neiging vanuit mijn enthousiasme gelijk ja te roepen. En voor ik het weet ben ik dan toch weer heel druk. Inmiddels heb ik geleerd hoe daar mee om te gaan. Daarom help ik graag mensen die (te) druk zijn en gestrest zijn.

Mijn pijlers

Leefstijl en Financiën. Ik coach op beide gebieden, maar vaak ook gecombineerd want tussen deze twee is een wisselwerking. Je leefstijl beïnvloedt namelijk je financiën en andersom. Keuze van (gezonde) voeding hangt af van je budget. Financiële stress heeft invloed op je leefstijl. Door mijn achtergrond heb ik inzicht in hoe de wisselwerking tussen leefstijl en financiën werkt en hoe je beide gezond krijgt.

Verder geef ik runningtherapie. Als middel tijdens het coachproces maar ook om mensen te leren te ontspannen en ontstressen.

Ik hou van uitdagingen en samen oplossingen zoeken. Als de oplossing éénmaal gevonden is geef ik je ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Maar ik blijf wel langs de zijlijn staan om mee te kijken en bij te sturen tot je het zelf kunt.

Meer weten? Klik dan hier!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jupiterburg 16
Nieuwegein 3437 GP UT NL
Routebeschrijving
Altijd op afspraak