Diensten van Ralph Kattenberg

Ik werk als een zelfstandig en onafhankelijk automotive waardentaxateur aan voertuigen. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Diensten ralph kattenberg

Ontdek de diensten van Ralph Kattenberg

 

Mijn naam is Ralph Kattenberg van Kattenberg Expertise. Ik werk als een zelfstandig en onafhankelijk automotive waardentaxateur aan voertuigen. Dit betekent dat ik de waarden taxeer aan o.a. oldtimers, campers, motoren en bijzondere/aangepaste voertuigen.

Ook werk ik als een zelfstandig en onafhankelijk automotive schade-expert aan voertuigen. Dit betekent dat ik schades vaststel aan personenwagens, bedrijfswagens, motoren,campers en bijzonder/aangepaste voertuigen. De schade aan een voertuig kan worden veroorzaakt door een aanrijding, brand, diefstal, molest, technisch of anders. Toegevoegd: als expert/taxateur behandel ik de Bpm tegenbewijs berekeningen aan geïmporteerde voertuigen. Ik neem opdrachten aan van verzekeringsmaatschappijen en volmachten, bedrijven en particulieren.

Kattenberg Expertise staat geregistreerd bij alle benodigde organisaties waaronder het Nivre, het RETM, het KNAC en het Fehac.

Samenvattend

Uitgangspunt bij taxaties is een correcte en gegarandeerde waardebepaling aan voertuigen. Uitgangspunt bij expertises is het vaststellen van schade met als doel een schadeloos stelling.

Bekijk hier de bedrijfspresentatie van Kattenberg expertise!

Misschien ook interessant? Bekijk bedrijven uit de Hulp gids.