Op onze website www.hulpplatform.nl hebben wij een hulp gids samengesteld met bedrijven die zowel
particulieren als zakelijke klanten van dienst kunnen zijn. Maar ook bieden wij extra mogelijkheden om de aangesloten bedrijven meer zichtbaarheid te geven.

Dat is niet alles! Door uw bedrijf op ons platform te plaatsen, zal dit bijdragen aan een Google stijging van uw eigen website! Hieronder laten wij zien wat wij voor uw bedrijf gaan doen!   U kunt de online zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten door een module te kiezen dat volledig op uw wensen aansluit.

De hieronder genoemde bedrijfspresentatie is geheel naar eigen wens in te richten, de overige opties dient u zelf bij ons aan te leveren. Na het aanleveren zorgen wij ervoor dat het binnen 48 uur zichtbaar is op ons platform en social media!

Bedrijfspresentatie in onze Hulp gids

De hulp gids is een verzameling van alle bedrijven uit Nederland die daadwerkelijk bedrijven en particulieren van dienst kunnen zijn. Uw kunt hier op een snelle en eenvoudige manier uw bedrijf uitgebreid presenteren. Bezoekers van ons platform kunnen dan direct kosteloos contact met u opnemen. Tevens worden de aangesloten bedrijven uit onze hulp gids met regelmaat op onze homepage naar voren gehaald. Dit rouleert automatisch op ieder moment dat onze website opnieuw wordt bezocht.

De bedrijfspresentatie mag directe links naar uw website bevatten, deze links verhogen de Google ranking van uw eigen website! Doordat wij de SEO van uw bedrijfspresentatie zo goed mogelijk samenstellen, is de kans groot dat uw bedrijfspresentatie sneller in Google gevonden zal worden.

Tevens promoten wij de aangesloten bedrijven eenmalig op onze Facebook & Instagram pagina!

Hierbij het overzicht van de categorieën uit onze hulp gids:
Coaching, Dieren, Financieel, Foto & video ,Geboorte ,Gezondheid, grafisch, Liefde, Jongeren, Ouderen ,Overlijden, Studie, Technologie, Internet, Uiterlijk, Vervoer, Werken, Wonen en Zakelijk.

Kosten bedrijfspresentatie in de hulp gids

TIJDELIJKE ACTIE: Eenmalig €99,95 exclusief 21% btw voor het opmaken van uw bedrijfspresentatie.
– Maandelijkse adverteer kosten van €14,95 per maand voor een bedrijfspresentatie komen hierdoor volledig te vervallen!
– Als u nu aansluit dan zal uw bedrijf altijd op ons platform blijven staan zonder dat wij kosten voor verlenging of overige zaken in rekening brengen.

Blogs

– Schrijf één keer per maand een blog artikel. Deze blog plaatsen wij op ons platform en delen wij op social media.
– Kosten: €14,95 per maand. (minimaal 12 maanden)

Hulp aanvragen

– De door ons ontvangen hulp aanvragen verbinden wij met de beschikbare bedrijven uit onze database. Ontvang hierdoor aanvragen en kom direct in contact met personen of bedrijven die uw hulp nodig hebben.
– Kosten: €14,95 per maand. (minimaal 12 maanden)

 

Vragen of interesse om aan te sluiten?
Stuur een email: info@hulpplatform.nl