Altijd mooier voor permanente make-up,wenkbrauwstyling & tatoeages!

Altijd mooier!

Altijd Mooier is hét adres voor mooie en natuurlijke permanente make-up, wenkbrauwstyling en tatoeages. Wil je beauty’s van wenkbrauwen die niet van ‘echt’ te onderscheiden zijn?  Geen permanente make-up maar wil je wel mooie verzorgde wenkbrauwen? Dan ben je hier op het juiste adres!

Tevens kun je ook terecht voor (lichaams)tatoeages. Ik werk jouw ideeën uit tot een op maat gemaakt ontwerp!

Wenkbrauwen

Als je altijd je wenkbrauwen bijtekent en/of inkleurt met een potlood, is PMU een uitkomst. Het kan zijn dat er een totaal andere vorm gecreëerd moet worden of extra volume nodig hebben. Ik luister naar je wensen en kijk naar de huidskleur en vorm van het gezicht. Wenkbrauwen zijn niet zomaar plukjes haar boven onze ogen, ze zijn qua uitstraling het allerbelangrijkste deel van ons gezicht: zij kunnen het gezicht transformeren. Er wordt niet voor niets gesproken over Brow Power! Kies daarom voor natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen.

Wenkbrauwstyling

Als je permanente make-up nog een te grote stap vind maar wel goed verzorgde wenkbrauwen wilt hebben.

Wat is er allemaal mogelijk:
– Het stylen en modelleren van je wenkbrauwen
– Tinting; juiste kleur verf voor je wenkbrauwen
– Threading; epileren met touw
– Harsen; ook voor je hele gezichOok voor mannen! 

Eyeliner

Er zijn verschillende mogelijkheden

  • Een natuurlijk dunne eyeliner tussen de wimpers. De wimper aanzet lijkt daardoor voller.
  • Een volle bredere eyeliner boven de wimperrand. Bij deze eyeliner wordt er een heel strak lijntje getrokken die net wat meer effect geeft. Als u zelf al volle wimpers heeft, is deze eyeliner een absolute aanrader.
  • Een eyeliner onder. Geschikt om te combineren met een boven eyeliner, behalve bij mensen met kleinere dieper liggende ogen. Dan is het juist mooi om alleen een onder eyeliner te plaatsen. De ogen worden zo optisch vergroot en naar voren gehaald.

Tatoeages

Wil je een tatoeage laten zetten? Dan ben je bij Altijd Mooier ook aan het goede adres! Geen duistere tattooshop met harde muziek maar alle tijd voor jou in een hygiënische en mooie studio. Ik werk voor jou je ideeën uit tot een op maat gemaakt ontwerp.

Opfrisbehandeling

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk plezier hebben van je permanente make-up. Kom daarom op tijd terug voor een touch-up behandeling. Wanneer je PMU dusdanig vervaagt dat je weer elke dag gaat bijtekenen is het tijd om een afspraak te maken. Meestal is dit in het geval van wenkbrauwen na 1 a 2 jaar, een eyeliner blijft langer zitten. Je betaald dan een stuk minder omdat je nu maar één behandeling nodig hebt. De bestaande vormen worden gevolgd. Wacht je langer of wil je een andere vorm, dan is één opfrisbehandeling niet voldoende, maar heb je meerdere behandelingen nodig.

Enthousiast geworden?

Klik dan hier voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvende intake.

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Energieweg 1A
IJsselstein 3401 MD UT NL
Routebeschrijving
Behandelingen zijn altijd op afspraak. Op woensdag en donderdag is Altijd Mooier gesloten.