Computerhulp voor ouderen, op locatie!

Bekijk de mogelijkheden!
Computerhulp nodig?

Als u computerhulp nodig heeft voor uw oma, opa of iemand anders, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan voor u op zoek naar een passend bedrijf of persoon. Zodat u, uw familie of kennis snel weer op een leuke manier achter de computer kunt zitten!

749

Aantal beschikbare professionals

34

Geplaatste hulp aanvragen

34

Afgeronde hulp aanvragen

Hoe het werkt

Stap 1. Plaats kosteloos een aanvraag via het contactformulier. Geef een duidelijke omschrijving waar u hulp bij kunt gebruiken.

Stap 2.  Wij maken aan de hand van uw aanvraag een selectie uit de beschikbare bedrijven.  Selecteer in de aanvraag uw voorkeur voor het aantal bedrijven dat contact met u op mogen nemen.

  Stap 3. De beschikbare bedrijven nemen gemiddeld binnen 24 uur contact met u op.  De bedrijven zullen de aanvraag met u doornemen en u graag van dienst zijn!

  Stap 4. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit een bedrijf, verwijderen wij uw aanvraag en uw persoonsgegevens. Heeft u geen geschikt bedrijf kunnen vinden? Dan vernemen wij dat graag en brengen nieuwe bedrijven met u in contact.

Aanvraag formulier (geheel kosteloos aanvragen)


  Wilt u als bedrijf een hulp aanvrager van dienst zijn met een passende oplossing? Klik dan hier om uw bedrijf bij ons aan te sluiten.

   

  Beoordeel & schrijf een reactie!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deventer Overste NL
  Routebeschrijving
  Gratis in contact komen!