FLEE Events evenementenbureau voor sportevenementen

Wij staan open voor al uw evenementen!

EVENEMENTENBUREAU VOOR SPORTEVENEMENTEN EN MEER!

FLEE Events is een gedreven evenementenbureau dat met passie, gevoel en plezier een onvergetelijk evenement neerzet waarbij de wensen van de klant overtroffen worden. FLEE Events is inzetbaar bij alle soorten evenementen maar is gespecialiseerd in sportevenementen met de nadruk op voetbal.

Onze missie is om unieke evenementen (mede) te organiseren waar nog lang en positief over wordt gesproken.

Wij staan open voor al uw evenementen, feesten en partijen, maar hebben de specialisatie in sport- en voetbalevenementen. In onze portfolio kunt u zoal zien waar wij aandeel hebben gehad in de organisatie of zelf hebben georganiseerd.

Evenementen voor iedereen

Wij zijn in te huren voor projecten vanuit, en eventueel in samenwerking met, de klant. Daarnaast bieden wij eigen projecten aan, zoals de FLEE Events Voetbal3daagse, REF18 en Interactive Quizzes. U kunt natuurlijk ook bij onze diensten kijken.

In de evenementenwereld heeft Ferry al flink wat ervaring, wat begon vanuit ideologisch oogpunt. Zijn vader overleed in 2001 aan longvlieskanker, waarna hij destijds besloot bij de voetbalclub een voetbaltoernooi te organiseren waarbij de opbrengsten naar KWF Kankerbestrijding ging. Dit groeide uit tot een sportieve stichting tegen kanker die meerdere georganiseerde evenementen op zijn naam heeft staan.

Mag Flee Events uw evenementen organiseren?

Met FLEE Events organiseren wij evenementen met passie, gevoel en plezier. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mandenmakerstraat 17
Harderwijk 3841 VC GE NL
Routebeschrijving
Flee Events werkt op afspraak.