Fotograaf in Utrecht gespecialiseerd in profielfoto’s en portretten

Iedereen kan goed op de foto staan!
FOTOGRAAF IN UTRECHT GESPECIALISEERD IN PORTRETFOTO’S VOOR ZAKELIJKE EN  PARTICULIERE KLANTEN
Iedereen kan goed op de foto staan!
Op zoek naar een fotograaf in Utrecht en omgeving?

Marcel Schenk Photography is gespecialiseerd in professionele profielfoto’s en portretten. De foto’s kenmerken zich door oprechte expressie en een moderne compositie. Krachtige, toegankelijke foto’s die vertrouwen uitstralen en waarmee je gelijk een sterke eerste indruk maakt.

We verzorgen professionele foto’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Fotoshoot informatie

Mijn boekingen zijn beperkt tot maximaal twee sessies per dag zonder specifieke tijdslimiet. De reden is eenvoudig. Om oprechte expressie op de foto vast te kunnen leggen is tijd en aandacht nodig. Geen haastwerk, maar rustig wennen aan de camera en gezamenlijk zoeken naar de ultieme look. Zo wordt het maken van nieuwe foto’s een belevenis en krijg je foto’s die op authentieke wijze je persoonlijkheid weergeven.

Iedereen krijgt de tijd en aandacht die nodig is om de foto’s te krijgen die bij je passen. Hoe belangrijk de belichting, het poseren en de compositie van de opname ook is, het deel van de opname dat het meeste tijd kost, is expressie. De juiste uitdrukking op je gezicht krijgen doe je niet zomaar. Dat komt omdat de meeste mensen zich ongemakkelijk voelen als er een camera op ze gericht wordt. Volledig begrijpelijk! Ik neem dan ook graag de tijd zodat je aan de camera kan wennen, want voor mij draait het allemaal om kwaliteit en niet om kwantiteit.

Voorafgaande aan de fotoshoot ontvang je een lijst met tips ter voorbereiding (kledingkeuze, haar, make-up etc.). Zo kun je jezelf optimaal voorbereiden. Gedurende de fotosessie coach ik je bij alles wat je moet weten. Expressie, houding, etc. Allemaal zaken waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Het doel van de sessie is om een aantal fantastische foto’s te maken, en daar neem ik zoveel tijd voor als nodig is.

Aan het einde van de sessie bekijken we samen de afbeeldingen. Je kiest zelf de foto’s die je graag hebben wilt. Zo bepaal jezelf welke en hoeveel foto’s je wilt afnemen.

Actuele prijzen staan op de website.

Fotografie op locatie voor bedrijven

Bedrijven kunnen bij Marcel Schenk Photography terecht voor profielfoto’s en portretten op locatie. Foto’s op maat die het onderscheidend vermogen van je bedrijf laten zien.

Wil je van gedachten wisselen over wat er mogelijk is voor jouw bedrijf neem dan gerust eens vrijblijvend contact op. Ik maak graag een afspraak om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Dat kan op locatie maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om een keer langs te komen in de studio. Aansluitend kan ik op basis van je wensen een voorstel op maat maken.

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Klik dan hier om contact op te nemen!
Fotograaf in utrecht

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht UT NL
Routebeschrijving