Fysiotherapie en Sport- & ontspanningsmassage

Fysiotherapie en Sport- & ontspanningsmassage.

De praktijk voor
– Fysiotherapie
– Sportmassage
– Ontspanningsmassage

Heeft u werk- of sport gerelateerde klachten? Of klachten die u dagelijkse leven zodanig beïnvloeden zodat u wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Neemt u dan contact op met de praktijk zodat we samen kunnen gaan werken aan een betere gezondheid!

Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. We behandelen mensen die worden belemmerd in hun bewegen. Veel van uw klachten zijn positief te beïnvloeden; denk aan pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten.

Als ik een behandelplan maak dan kijken we samen naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. In de behandelingen, adviezen en oefeningen zorgen we er samen voor dat u bewegen zo snel en zo goed mogelijk verbetert zodat dit uw bewegingsvrijheid en levenskwaliteit vergroot.

Ook voor het voorkómen van klachten en adviezen kunt u bij de praktijk terecht.

Massage mogelijkheden

Sportmassage
Als voorbereiding en sneller herstel bij sport en training verzorgt de praktijk sportmassages met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren en blessures te voorkomen. Een combinatie van sport- en ontspanningsmassages is ook mogelijk. U kunt kiezen tussen 25 en 55 minuten durende sport- en/of ontspanningsmassage.

Bij sportmassage worden de spieren van het lichaam heel gericht behandeld. Een sportmassage werkt zowel preventief als postactief. Vóór het sporten dient de massage vooral als warming-up voor de spieren. Na de sportieve prestatie heeft de massage tot doel het lichaam weer in ontspanning te brengen.

Ontspanningsmassage
Heeft uw last van stress, vermoeidheidsverschijnselen door werk of sport, vermoeide en stijve spieren, hoofdpijn of wilt u even ontvluchten van de hectiek van de dag dan biedt een ontspanningsmassage uitkomst. Een ontspannende massage draagt bij aan het herstel van het natuurlijke evenwicht van lichaam en geest.

Bij deze massagevorm worden huid en spieren zachtjes gekneed, waardoor de spieren zich ontspannen en de structuur van het onderhuids bindweefsel losser wordt. Geen doeltreffende oppeper voor lichaam en geest dan een ontspanningsmassage.

Tarieven
€ 9,00 – Screening
€ 25,00 – Intake en onderzoek na screening
€ 35,00 – Intake en onderzoek na verwijzing
€ 27,50 – Zitting fysiotherapie
€ 39,50 – Lange zitting voor mensen met complexe zorg
€ 47,50 – Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
€ 7,50 – Toeslag aan huis behandeling
€ 20,00 – Niet na gekomen afspraak

Tarieven Sport – en ontspanningsmassage
€ 40,00 – 55 min
€ 20,00 – 25 min

Klik hier om contact op te nemen!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vechtsteen 37
Wijk bij Duurstede 3961 XD UT NL
Routebeschrijving
De openingstijden zijn op afspraak! Maandag - 09.00 tot 12.00 Dinsdag - 09.00 tot 18.00 uur Woensdag - 09.00 tot 13.00 uur Donderdag - 09.00 tot 12.00 uur Vrijdag - 10.00 tot 18.00 uur Zaterdag - 10.00 tot 14.00 uur Zondag - Gesloten