Gordijn Transport

Transport, verhuizingen, montage & opslag

Over Gordijn Transport

Gordijn Transport is gespecialiseerd in transport, verhuizingen, opslag en projectmontage. Onder projectmontage verstaan wij het monteren en demonteren van meubels, inventaris, bekabeling en werkplekken. Dit doen wij met een ervaren team van monteurs, montagemedewerkers en ICT verhuizers. Vanwege onze kennis vanuit de projectverhuizingen kunnen wij uw organisatie altijd ondersteunen bij het verschillende projectmontage opdrachten. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren, transporteren en verhuizen van projectmeubilair voor projectinrichters. Wij beschikken over eigen verhuiswagens, ervaren verhuizers (met een direct dienstverband bij Gordijn Transport), opslagmogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten en een prachtige eigen loods in Den Haag. 

Projectmontage

Wij werken voor projectinrichters, meubelmerken, hotels, restaurantketens en kantoren. Hiervoor doen wij de montage van projectmeubilair zoals bureaustoelen, werkplekken én zelfs bedden én meubels!

Particuliere verhuizing

Het verhuizen van een particuliere inboedel is echt een vak apart, dat weten we bij Gordijn Transport maar al te goed. Mike Gordijn, eigenaar van Gordijn Transport, heeft meer dan 20 jaar ervaring met particuliere verhuizingen en mag zich daarom wel gespecialiseerd particulier verhuizer noemen. Klik hier en lees snel verder hoe wij u kunnen ontzorgen tijdens deze stressvolle dag.

Bedrijfsverhuizing

Heeft uw bedrijf hulp nodig bij het laten uitvoeren van een specialistische bedrijfsverhuizing? Gordijn Transport is een gespecialiseerde verhuisorganisatie met de nadruk op de zakelijke markt. Jaarlijks voeren wij voor verschillende bedrijven verhuizingen uit in de regio Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Schiphol en Amsterdam. Bovendien zorgen wij voor een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Wij bereiden uw bedrijfsverhuizing zorgvuldig voor tot in detail. Vooraf bespreken we hoe we het beste de verhuizing kunnen uitvoeren, in welke volgorde de verhuizing gaat plaatsvinden en hoeveel tijd er nodig is. Wij zorgen voor een goede planning welke volledig is afgestemd op uw openingstijden, zodat u er zo min mogelijk hinder van ervaart.

Opslag

De particulieren, bedrijven en projectinrichters waarvoor wij werken hebben vaak te maken met tijdelijke opslag. Ook hierin kunnen wij met onze loods in Wateringen een rol spelen. Voor verschillende situaties bieden wij met onze loods en partnernetwerk een mogelijkheid tot lange termijn en tijdelijke opslag.

Keuken en Witgoed Transport

Dagelijks voeren wij transport uit van keukens en witgoed. Wij werken voor verschillende keuken en witgoed bedrijven in de regio. De keukens worden dagelijks op onze loods afgeleverd en opgeslagen in de loods. Vanuit de loods wordt het vervolgens dezelfde week nog afgeleverd bij de betreffende eindklant. Ook het transport van keukens, wasmachines en drogers kunnen wij voor bedrijven uitvoeren.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Klik hier en vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan bij Gordijn Transport.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veenland 31
Wateringen 2291 NS ZH NL
Routebeschrijving
Maandag t/m Vrijdag: 08.30 tot 17.00 uur. Telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 18:00 uur.