Hoveniersbedrijf Acer werkt milieuvriendelijk en duurzaam in uw tuin

hoveniers acer logo

Hoveniersbedrijf acer

Hoveniersbedrijf Acer is gespecialiseerd in het zo milieuvriendelijk mogelijk werken in uw tuin. Met een klein team waarborgen we de persoonlijke benadering en geven advies op maat voor uw tuin.
Ons hoveniersbedrijf is voortgezet vanuit Biologische tuinverzorging Wim Hoogendam. In maart 2000 nam eigenaar Barry Veentjes dit bedrijf over.

Duurzaam en milieubewust

De biologische doelstellingen van Hoogendam zijn in stand gehouden. In de uitvoering worden nu alleen moderne technieken toegepast.  Als bedrijf hebben we het milieu dan ook hoog in het vaandel staan. We werken uitsluitend met duurzame houtsoorten en gebruiken geen chemische middelen in de tuin. Wij proberen ook zoveel mogelijk materialen her te gebruiken, zo zorgen we dat duurzaam niet per se duur hoeft te zijn.

Hoveniersbedrijf Acer helpt u!

Een nieuwe tuin aanleggen, of uw huidige tuin aanpassen? Wij maken, samen met u, een mooi tuinontwerp geheel naar uw wensen. Aan de hand hiervan gaan we vervolgens aan de slag in uw tuin. Ook als u op zoek bent naar tuinonderhoud, bent u bij ons hoveniersbedrijf op zijn plek. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin goed onderhouden wordt, terwijl u geniet van een verdiende vakantie. Of bent u van plan uw huis te verkopen? Dan is het belangrijk dat uw tuin er netjes bij ligt. Een goed onderhouden tuin bevordert de verkoop. Kijk hier voor alle mogelijkheden omtrent het tuinonderhoud en het onderhoud van bomen.

Ontdek de meubel mogelijkheden

Tevens maken wij ook verschillende steigerhouten meubelen. Deze meubelen zijn gemaakt van gebruikt of nieuw steigerhout. Om het hergebruik van materiaal te stimuleren verwerken we ook oud sloop/pallethout in deze meubelen en accessoires.
Kijk hier voor meer informatie over steigerhouten meubelen.

Werkgebied

Ons werkgebied bevindt zich in Zuid-Holland en specifiek de volgende gemeentes: Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Delft, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Den Haag, Rotterdam, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Rotterdam, Wassenaar. Woont u in één van deze gemeenten? Dan kunt u Hoveniersbedrijf Acer inschakelen voor uw werkzaamheden in uw tuin. Voor speciale klussen zijn wij bereid een uitzondering te maken op deze locaties.
Neem contact met ons op voor meer informatie of plan gelijk een afspraak in!

Over Hoveniersbedrijf Acer

Hoveniersbedrijf Acer is een kleinschalig hoveniersbedrijf dat voortgekomen is uit een hoveniersbedrijf dat al sinds 1984 bestaat. De naam Acer wordt sinds 2000 gevoerd. We werken vanaf de start van het bedrijf al zo milieuvriendelijk mogelijk. Dat betekent onder andere op de plaats van werk het scheiden van afval in de verschillende afvalstromen. Het gebruik van zo min mogelijk milieu belastende materialen en worden ziekten en plagen in de tuin op een biologische manier opgelost. Daarnaast werken(ten) we mee aan verschillende vergroeningsprojecten in onder andere Pijnacker, Den Haag en Leiden. Via duurzaam Den Haag en Leiden gaat goed.

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *