Lingue Taalwerk

Tekstschrijven | Artikelen | Boeken

Over Marlène van Kuyk van Lingue Taalwerk

Verba volant, scripta manent. Woorden vervliegen, het geschrevene blijft. Latijnse spreuk

Taal is mijn ding. Mijn passie. Met taal kun je spelen, discussiëren, overtuigen, plagen, gevoelens uiten, grappen maken, liefde betuigen, verduidelijken, toelichten en informeren en ván taal kun je genieten. Als dochter van een onderwijzeres en een leraar Nederlands groeide ik op met al deze taalaspecten. Dat resulteerde uiteindelijk in een studie Nederlands en een eigen tekstschrijfbureau. En van je passie je werk maken, is het leukste wat er is nietwaar?

Lingue Taalwerk

TEKSTSCHRIJVEN
Grote of kleine schrijfklus? Ik vertaal jouw wensen in jouw ideale tekst of content. Dus vertel me, wat is jouw verhaal?

ARTIKELEN
Taal is ook directe communicatie en als mensenmens vertel ik graag de mooiste verhalen van, over of voor jou.

BOEKEN
Met mijn passie voor boeken en kennis van taal, verzorg ik graag je redigeerwerk of ghostwriting.

Tekstschrijven
Creatief bezig zijn met taal is wat ik het liefste doe. Met plezier vertaal ik jouw ideeën naar de juiste woorden en zinnen. Daarbij zijn tal van variaties in soorten tekst mogelijk: content voor websites en social media, brochures, artikelen, interviews, persberichten, enzovoort. Heb jij een grote, of juist een kleine schrijfklus? Dan help ik je daar graag bij of neem je het complete denk- en schrijfwerk uit handen. Samen vertellen we jouw verhaal!

Redigeren
Heb jij een artikel, brochure, folder, zelfs een heel boek of juist alleen een (belangrijke) brief geschreven en twijfel je over spelling, interpunctie en stijl? Al deze zaken zijn mijn tweede natuur en ik maak jouw teksten dan ook graag perfect in orde.

Voor meer informatie klik hier.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nuenen NB NL
Routebeschrijving
Ma t/m Vr 09:00 - 18:00 Zaterdag 09:00 - 12:00