Meinselect – werving, selectie, detachering voor bouw & vastgoed

Door ons netwerk, ga jij bouwen

Logo meinselect

Over Meinselect

Ondernemen zit Corinne Meinster in het bloed. Verbinding en contact met mensen bleken voor haar waardevolle noties. Door die te combineren met haar grote passie – detacheren binnen de bouw en vastgoed– is Meinselect in 2010 van start gegaan. Een bijzonder bureau voor werving, selectie en detachering in bouw en vastgoed dat in de snelle detacheringswereld opvalt door de inzet van persoonlijk contact en duurzame relaties.

Werkwijze

Ben je op zoek naar een nieuwe werkuitdaging in de bouw? In onze vacaturebank vind je al onze vacatures. Neem dus snel een kijkje!  

Elke sollicitatie telt voor ons. Wij zijn geen recruiters die alleen maar naar jouw cv kijken. Het gaat er ons niet om of jouw vorige banen precies rijmen met wat wij zoeken. Wij kijken verder dan jouw cv.

Solliciteer gericht

Maar we willen wel heel goed weten waarom je solliciteert. Waarom ben juist jij geknipt voor die ene baan? Waarom kunnen wij niet om jou heen?

Wij benaderen jou voor een afspraak

Wanneer wij denken dat jij de perfecte kandidaat bent voor onze opdrachtgever, benaderen wij jou telefonisch of per e-mail. Gefeliciteerd! Want dan ben je al een stap dichterbij een nieuwe uitdaging.

De juiste vacature voor de juiste kandidaat

Na kort overleg nodigen wij jou uit op ons kantoor. In een gesprek vragen wij door, zodat we zeker weten dat je de baan echt wilt en dat je het kunt. Maar wij schatten hier ook in of je past bij de bedrijfscultuur en de werksfeer van de opdrachtgever. Ook dat is belangrijk!

Je kunt bij ons terecht

Als wij jou plaatsen, werk je in de meeste gevallen voor Meinselect volgens de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever. Natuurlijk kan onze opdrachtgever er ook voor kiezen om jou een direct dienstverband aan te bieden. In alle gevallen komen wij op voor jouw belangen en kun je bij ons terecht als je vragen of problemen hebt.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Marksingel 2
Breda 4811 NV NB NL
Routebeschrijving