Postma Gauw – diervoeders voor melkvee, kleinvee en huisdieren.

Wij adviseren u graag persoonlijk over de juiste voeding voor uw dieren.
Postma Diervoeders

Wij leveren alle diervoeders en verzorgingsproducten voor melkvee, kleinvee en huisdieren. Wij adviseren u graag persoonlijk over de juiste voeding voor uw dieren. U bent van harte welkom in onze winkel en onze webshop!

Kleine Huisdieren

In onze webshop vindt u alles op het gebied van voeding en verzorging voor honden, katten, vogels, konijnen en andere knaagdieren. Van goede voeding, tot middelen tegen parasieten zoals vlooien en maden tot aan shampoo, voedingssupplementen voor de spieren en reinigingsmiddelen voor het dierenverblijf.

Paarden

In onze webshop vindt u een ruim assortiment producten voor de verzorging van de hoeven, spieren en huid van uw paard. Maar ook voor wormmiddelen, wondzalf, middelen om kribbebijten te voorkomen en voedingssupplementen kunt u hier terecht. Ook hebben wij producten in ons assortiment voor het soepel houden van zadels en ander leer.

Veehouderij

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan producten voor comfort in de stal, vacht en huid, klauwverzorging en uierverzorging en vele verzorgingsproducten waarmee u ziektes als diarree, myiasis, melkziekte en mastitis kunt voorkomen. Alle diervoeders voor uw melkvee zoals hooi, mengvoer, meststoffen, ruwvoer, aardappelvezels en bierbostel bezorgen wij op uw bedrijf met onze eigen chauffeurs.

In onze winkel vindt u alles op het gebied van:

• Diervoeders voor paarden, kleinvee, kleine huisdieren
• Verzorgingsproducten voor paarden, kleinvee, kleine huisdieren
• Producten voor erf en tuin
• Bestrijdings- en ontsmettingsmiddelen
• Voedingssupplementen voor uw dieren

Kom gerust langs in onze winkel aan De Eker 1 in Gauw, er is ruime parkeergelegenheid. Wij adviseren u graag!

Klik hier voor meer informatie over Postma Gauw!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Eker 1
Gauw 8627 SB FR NL
Routebeschrijving
Maandag 08.00 - 17.30 uur Dinsdag 08.00 - 17.30 uur Woensdag 08.00 - 17.30 uur Donderdag 08.00 - 17.30 uur Vrijdag 08.00 - 17.30 uur Zaterdag 08.00 - 13.00 uur