Morena Personal Training Boutique

Verandering is tijdelijk. Transformatie is voor altijd.

Morena PERSONAL TRAINING & COACHING

Door middel van training, voeding en onze unieke coaching methodiek helpen wij jou aan een krachtig lichaam en een energievol leven.

Meer dan alleen Personal Training

Samen werken aan de drie krachtige pilaren die jouw leven vormgeven.

Stel je eens voor: iemand die jou de onwerkbare patronen in laat zien die je niet wil zien. Iemand die geen dingen zegt om aardig gevonden te worden maar dingen zegt om samen naar het volgende level te gaan. Iemand die daadwerkelijk kennis van zaken heeft en oprecht betrokken is. Ze zijn absoluut zeldzaam tegenwoordig. Maar goed nieuws! Ze bestaan nog. Wij laten jou je onwerkbare patronen onder ogen komen en zijn in het gehele traject brutaal eerlijk. Niet om je te pesten. Nee, om samen te transformeren naar een krachtiger leven.

Een krachtig leven creëren door middel van sport en coaching voor de mensen die verantwoordelijkheid willen pakken voor hun eigen leven. Wij helpen je om fit te worden, de focus te vinden die je nodig hebt, ongezonde patronen en gewoontes te doorbreken zodat jij alles uit je lijf kan halen. Op geen enkel moment is onze coaching iets anders dan recht door zee en eerlijk. Wij zijn je vertrouwde coach die je op het juiste spoor zet en je vervolgens leert hoe je niet terugvalt in oude patronen.

Ben jij klaar om een echte verandering in je leven te maken? Wij geloven dat een fysieke transformatie gepaard gaat met een verandering in gedrag. Om alles uit jouw leven te halen, werken wij met onze eigen methode gericht op de drie krachtige pilaren en wordt dit volledig afgestemd op jouw situatie. De drie krachtige pilaren lichaam, leefstijl en structuur vormen de basis van jouw fundament. Lees meer over de drie krachtige pilaren en hoe dit jouw leven positief gaat beïnvloeden verder op deze pagina.

Het fundament: de drie krachtige pilaren

Wij werken altijd aan het bereiken van doelen binnen de drie krachtige pilaren. Wij geloven erin dat de drie krachtige pilaren het fundament zijn voor een succesvol traject en het de basis is voor een krachtiger leven, een gezond lichaam en structuur in je dag en rust in je hoofd. Met een succesvol traject kijken wij niet alleen naar het nummertje op de weegschaal maar juist naar de transformatie die jij als persoon hebt ondergaan om dit resultaat te behalen.

Je lichaam veranderen en een krachtige persoonlijkheid creëren gaan hand in hand. Wij halen samen jouw krachtige persoonlijkheid naar boven, geen bullshit meer. Wij creëren samen een plan dat zonder twijfel voor jou gaat werken. Maar alleen wanneer jij verantwoordelijkheid pakt en doet wat je moet doen.

Krachtig lichaam
Een gezond, fit en krachtig lichaam. Wij creëren een lichaam waar jij je gewilde leefstijl mee kan leven.

Krachtige leefstijl
Een krachtige leefstijl waarbij jij de grip terugpakt op het gebied van lichaamsbeweging, voeding en ontspanning. Wij brengen samen jouw krachtige leefstijl in kaart want dit is voor iedereen anders.

Krachtige structuur
Een krachtige structuur wat zal leiden tot meer rust en overzicht. Wij creëren een structuur waarbij jij meer controle over je dag zal krijgen.

Klik hier voor meer informatie over Morena Personal Training.

Onze missie is impact maken op jouw leven

Zorg voor een langdurig gezond lijf.

In een wereld waar chaos de norm is, brengen wij structuur en exclusiviteit voor de mensen die verantwoordelijkheid willen pakken voor hun eigen leven en een krachtig en energievol leven nastreven.

Wij geloven dat een fysieke transformatie gepaard gaat met een verandering in gedrag. Om alles uit jouw leven te halen, werken wij met onze eigen voeding-, training- & coaching methode. Aan de hand van deze unieke coaching methode zijn de trajecten ontwikkeld.

Onze 5 kernwaarden

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laan van Waalhaven 96
Den Haag 2497 GK ZH NL
Routebeschrijving