Viewbee maakt testimonial video’s voor jouw bedrijf

Testimonial video & online opname

Over Mirjam van Viebee

Met ViewBee ben ik op missie om bedrijven op een eerlijke manier te helpen aan meer klanten door middel van video testimonials. Ik wil laten zien dat je als bedrijf meer bereikt door jezelf te zijn en te communiceren vanuit de personen achter het bedrijf.

Ik neem de interviews op afstand op, tijdens een videogesprek met jullie klant. Deze effectieve manier van videoproductie is heel geschikt voor B2B marketeers en sales om klanten sneller te overtuigen. Prettig voor jou en je klant, want die blijft lekker thuis.

Testimonial video door Viewbee laten maken?

Nu we meer online aankopen doen, worden reviews en testimonials steeds belangrijker om klanten te overtuigen. Ga maar eens bij jezelf na, het voelt beter om een aankoop te doen als er veel positieve reviews zijn. Sociaal bewijs laat zien dat een bedrijf te vertrouwen is en en de beloftes over het product kloppen. Ook in de zakelijke dienstverlening zijn er steeds meer bedrijven die starten met het verzamelen van reviews.

Mirjam van Viewbee neemt het interview in hoge kwaliteit op afstand op tijdens een videogesprek met jullie klant. Laagdrempelig voor de klant en effectief voor jou.

Online videoproductie

De klant ontvangt een ViewBee-set die zorgvuldig is samengesteld voor hoge kwaliteit video en audio opname. Het interview wordt online opgenomen tijdens een videogesprek. Je kunt hierbij denken aan een gesprek via Microsoft Teams of Zoom, maar dan in hoge kwaliteit. De (slechte) wifi-verbinding van de klant heeft geen invloed op de kwaliteit van de opname.

Door de online video opname maakt het niet uit waar in Nederland je klant zit; thuis of op kantoor, in Groningen of in Limburg. Daarnaast hebben corona beperkingen geen invloed op de productie.

Video voor alle kanalen

Van elk interview ontvang je twee video’s; één video van twee tot drie minuten en één video van maximaal 45 seconden. Deze video’s kun je overal in de customer journey inzetten. Denk hierbij aan de website, social media, een landingspagina, nieuwsbrief of een video advertentie.

Ook rondom een sales gesprek kan een video testimonial goed werken om net die laatste twijfel weg te nemen. Stuur bijvoorbeeld een video mee met het voorstel dat je naar je klant doet.

KLANTBELEVING

Met ViewBee stuur ik aan op een prettige ervaring voor jullie klant. Jullie klant blijft in zijn eigen vertrouwde omgeving. Een grote cameraploeg kan overweldigend overkomen en ervoor zorgen dat de klant erg zenuwachtig wordt. Ik stuur aan op een gezellig gesprek tijdens een video-call.

Vanwege de online opname hoeft de klant maar 45 minuten in te plannen ten opzichte van 3 tot 4 uur bij een interview op locatie. In een voorgesprek maak ik alvast kennis met jullie klant en leg ik uit hoe het online interview werkt. Een paar dagen voor het interview ontvangen ze de ViewBee-set en een video instructie.

Viewbee

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zomerkade
Huizen 1273 NH NL
Routebeschrijving
Viewbee werkt op afspraak.