Investeren in online zichtbaarheid

Investeren in elkaar

Investeren In Elkaar

Door aan te sluiten bij investeren in elkaar, investeert u in de online zichtbaarheid voor uw bedrijf. Deze investering maakt u samen met andere bedrijven en creëert hierdoor meer dan duizenden website bezoekers per maand of zelfs per week. Hierdoor is de investering te vergelijken met een collectieve inkoop, waarbij uw investeringsbedrag meerdere keren zal verdubbelen. Dit terwijl u niet meer hoeft te betalen dan uw concurrent, maar wel dezelfde hoeveelheid zichtbaarheid krijgt. Sterker nog: als uw concurrent ook via ons investeert, investeert dit bedrijf automatisch ook in de zichtbaarheid voor uw bedrijf.

Per jaar vragen wij een investering van minimaal €500,00 of €1000, om iedere maand grote advertentie campagnes starten. Doordat u samen met andere ondernemers deze investering maakt, is het streven om een marketing budget rond €50.000 te creëren. Dit budget zal met meer aangesloten bedrijven steeds hoger worden en hierdoor zullen de websites bezoekers en uw zichtbaarheid steeds meer toenemen. Dit budget wordt op een slimme wijze ingezet om uw bedrijf meer, beter en efficiënter online zichtbaar te maken.

Kleine en grote investering

Waarom met elkaar investeren?

Grote jaarlijkse online campagnes en investeren op andere websites zijn vaak erg prijzig. Ook als u dit laat uitvoeren door een externe partij, dan kan dit ook hoog in de kosten oplopen en niet altijd het gewenste resultaat geven. Daarnaast is het voor uw eigen bedrijf op jaarbasis niet haalbaar met slechts een investering van €500. Wij geven u hieronder twee voorbeelden. Stel dat uw keuze uit gaat naar het online adverteren via Google. Dan kunt u kiezen voor een minimum en maximum budget per dag. Google adviseert om dat budget minimaal op €10 per dag in te stellen. Zo heeft u al snel een kosten post van €300 euro per maand en daarbij dus €3600 per jaar.

Investeren in elkaar

Misschien ook interessant? Bekijk bedrijven uit de Hulp gids.