App en game ontwikkelaar – Dutch Game Studio

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Dutch Game Studio

Wij bij Dutch Game Studio zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties en games. Daarom ben je voor ontwikkelen van een professionele app of game bij Dutch Game Studio aan het juiste adres!

Bekijk de app mogelijkheden

Web applicatie
Een mobiele app kan uw diensten of producten ondersteunen. Met een app bindt u uw klanten/doelgroep aan uw organisatie. Uw doelgroep heeft uw organisatie letterlijk in de broekzak. Een Web applicatie is te gebruiken op elke smartphone door het gebruik van HTML5.

Native app
Een professionele applicatie laten maken voor uw bedrijf die te downloaden is in de Apple App store, Google Play store of de Windows App store en hierdoor te gebruiken is op zowel iPad, iPhone, Android en Windows Phones?

Watch app | TV app
Apps voor de smart TV hebben de toekomst. Denk aan apps als Netflix, Spotify of Facebook. Apple TV biedt net als smart tv’s online content via de TV. Via Android wear / Apple Watch heeft uw doelgroep uw App om de pols. Ook een Apple Watch of TV app laten ontwikkelen?

Interesse? Klik hier om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Bekijk de game mogelijkheden

VR | AR | SIMULATIE GAME
Bij een VR game waan je je in een andere virtuele wereld. Een AR game is niet volledig virtueel maar zijn er virtuele elementen die je toe kan voegen aan de bestaande wereld. Door gebruik te maken van een Virtual Reality bril, lijkt het alsof je je in het spel bevindt. Augmented Reality is te gebruiken doormiddel van bijvoorbeeld je smartphone of een speciale AR-bril zoals de Hololens. Daarnaast ontwikkelen wij ook 3D simulatiegames. Simulatiegames worden met name gebuikt om praktijksituaties te oefenen, bijvoorbeeld in de medische wereld en bij Defensie.

ENGAGEMENT GAME
Een engagement game is erop gericht om uw merk/product onder de aandacht te brengen. Uw geeft hiermee uw klant de ultieme Merkbeleving. Laat door middel van een game een blijvende indruk achter bij uw klanten en zorg dat zij uw merk niet meer vergeten.

ENTERTAINMENT GAME
Een Entertainment Game heeft als primair uitgangspunt plezier/spelen (Denk aan Candy Crush, Angry Birds etc.) Entertainment games zijn te spelen op verschillende platformen zoals via consoles, IPhone, Ipad en Android.

SERIOUS | APPLIED GAME
Een serious game ook wel E-learning game is een spel met een ander primair doel dan puur vermaak. Applied games zijn steeds meer in opkomst en worden door bedrijven en instellingen gebruikt om trainingen en leren leuker te maken.

Interesse? Klik hier om contact op te nemen voor de mogelijkheden.

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spoorlaan 1
Woerden 3445 AE UT NL
Routebeschrijving
Maandag 08:00–19:00 Dinsdag 08:00–19:00 Woensdag 08:00–19:00 Donderdag 08:00–19:00 Vrijdag 08:00–19:00 Zaterdag GESLOTEN Zonddag GESLOTEN