De Roos Visuals maakt sprankelende visuals die je raken!

LET'S GET VISUAL ....and inspire all!

De Roos Visuals Logo

De Roos Visuals

Ik ben Angelique de Roos. Mijn bedrijf heet ‘De Roos Visuals”. Ik zet graag mijn tanden in complexe zaken om ze te versimpelen en er een ander licht op te laten schijnen. Ik hou van gesprekken met mensen met een ander perspectief, voor een verrijkend beeld. Buiten de gebaande paden ga ik ‘aan’. Ik kijk in kansen en mogelijkheden.

Visual

Een digitale tekening met spitse tekst die je raakt!
Ik gebruik het woord visual, een eigentijdse verzamelnaam. Er bestaan in de volksmond praatplaten, infographics en visuele notulen. De verschillen zijn er, hier benadruk ik de kern. Het geeft onszelf én anderen inzicht door het gebruik van beeld, tekens en symbolen.
Beeld lijkt ons van nature dichterbij te staan. Dit zie je goed bij jonge kinderen, ze communiceren met elkaar door goed gebruik te maken van intuïtieve gebaren en gezichtsuitdrukkingen.

Visual Consultancy

“door te tekenen maak ik van complexe situaties krachtige eenvoud”
Ik help jou en je organisatie een helder, dynamisch en gezamenlijk beeld te vormen over je strategie. We krijgen zicht op de markt, de beren op de weg in combinatie met de steeds veranderende praktijk van alledag. Ik teken voor jou of we tekenen samen. Complexe zaken transformeren we naar krachtige eenvoud met persoonlijke waarde. Door het toevoegen van beelden, tekens en symbolen geef je jouw strategie betekenis. Zo komen we tot een voor jou zinvolle richting en concrete acties, met een betekenisvolle visual als zichtbare resultaat.

Visual Recording

Een tekening geeft je bijeenkomst betekenis
Ik help jou je bijeenkomst extra inzichtelijk te maken door ‘live’ te tekenen. Zo maak ik zware kost licht en luchtig. We creëeren ruimte voor inspiratie, oplossingen en nieuwe denkroutes. De tekening is op een flap met stiften, old-school dus. Het gaat met name om de zeggingskracht en de inhoud.

Kijk voor meer informatie op de website van De Roos Visuals.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meerewijck 81
Leimuiden 2451 XC ZH NL
Routebeschrijving
De Roos Visuals werkt op afspraak.