FlowBrothers We Flow together, We Grow together

Beweegwerk | Koudewerk | Ademwerk |

Welkom bij FlowBrothers

De basis van onze aanpak wordt gevormd door 3 specifieke, fysieke interventies. Dit noemen wij Werkvormen. Deze interventies vragen om een actieve inzet van jou. Vandaar dat we het werkvormen noemen. Alle werkvormen die we aanbieden hebben tot doel om jouw lichaamsbewustzijn en je zelfbewustzijn te vergroten. Je hebt dus niks anders nodig dan je eigen lichaam en een open leerhouding. Alles wat je nodig hebt, heb je al bij je!

Al deze werkvormen bieden wij in combinatie met elkaar aan in onze Masterclasses en Events. Daarnaast kunnen alle werkvormen ook afzonderlijk van elkaar aangeboden worden. Hierdoor leer je dus meer over 1 specifieke werkvorm. Omdat alle werkvormen afzonderlijk op verschillende leefstijlgebieden invloed hebben, zijn ze op zichzelf al krachtig. Als je ze combineert en blijft toepassen dan zullen ze geweldig voor je werken!

Ademwerk

Ademhaling is zo gebruikelijk dat we vergeten hoe krachtig dit is en hoe het ons kan dienen naar een verbeterde fitheid en vitaliteit. Het is zelfs zo essentieel dat we slechts 2 minuten zonder ademen kunnen. Kun je voorstellen wat voor kracht er in je eigen ademhaling zit?

In deze sessie leer je om meesterschap te nemen over je eigen ademhaling. Je leert wat het effect is van een ‘verkeerde’ ademhaling en hoe een goede ademhaling jou kan ondersteunen. Naast veel ervaren en doen krijg je van ons ook een uitgebreid theoretisch kader aangereikt over ademhaling en wat voor invloed dit heeft op bijvoorbeeld je stofwisseling. Zo weet je ook waarom een juiste ademhaling van belang is.

Beweegwerk

In deze sessie leer je meer over je lichaam in beweging. Wij spreken hierbij over Beweging als Concept. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. En dan het liefst zo gevarieerd mogelijk. En als je Beweegbegrip toeneemt, weet je ook hoe je je lichaam in beweging optimaal kunt inzetten. Ook in deze sessie krijg je van ons een uitgebreid theoretisch kader aangereikt. Dit is bedoeld om te begrijpen waarom wij deze vorm van bewegen aanbieden.

Koudewerk

Deze sessies zijn bedoeld om je te laten ervaren dat je ontspannen kunt zijn in oncomfortabele situaties. Deze ‘Oer-angst’ is in essentie een ‘Goede Vriend’. In deze sessie bereiden we je voor om de confrontatie aan te gaan. Je zult meer leren over de voordelen van kou, zowel fysiek als mentaal.

Mentaal en Fysiek

Stel je voor dat je zowel mentaal als fysiek volledig vertrouwen hebt in jezelf. Dat je elke dag fit en vitaal opstaat. Dat je klaar bent voor wat de dag je gaat brengen. Dat je moeiteloos omgaat met tegenslag. En dat je adequaat omgaat met de hectiek van alledag.

Dat gevoel noemen wij: Eigen Lijfkracht. En je bent hier bewust of onbewust naar op zoek.

Ontdek jouw lijfkracht bij Flowbrothers

Eigen Lijfkracht ontstaat uit vertrouwen dat je zowel fysiek als mentaal volledig voorbereid bent op de dagelijkse uitdagingen. Zowel de bekende als de onbekende. Zo creëer je een optimaal leven.

Om staande te blijven in de hectiek van alledag heb je een anker nodig. Een mogelijkheid om te ontspannen, los te laten en te herstellen. Om vervolgens te bouwen aan fitheid, vitaliteit en weerbaarheid. Hierdoor kun je verantwoordelijkheid nemen voor dat waar je invloed op hebt en weerbaarder worden voor dat wat je overkomt en waar je geen invloed op hebt.

Bij FlowBrothers hebben wij ons volledig toegelegd om jou te begeleiden om die Lijfkracht te ervaren! Je wordt functioneel sterker, leniger en coördinatief vaardiger in het algemeen. Je wordt gezonder, fitter en vitaler dan ooit! En door het verbeteren van jouw lichaamsbewustzijn en open te staan voor de mogelijkheden die je zelf bezit, maak je verbinding met jezelf, jouw kernwaarden en met jouw eigen invloedsfeer. Zo kan ons lichaam ons ondersteunen om een optimaal leven te creëren.

Flowbrothers events

Om dit te ervaren ontmoeten wij jou graag op een van onze events. Hierin leggen we je meer uit over Ademhaling, Conceptueel Bewegen en Weerbaarheid. Ook vertellen we je meer over de relatie tussen stress en diverse lichamelijke klachten.

Masterclass: Weerbaar Door Weerstand 30-01-2022
Een Masterclass waarin je door diverse fysieke interventies geleid wordt naar jouw kern. Centrale vraag hierbij is: Waar kom JIJ ECHT je bed voor uit? Hierbij gebruiken we 3 pijlers: Ademhaling, Beweging en…   Meer
Masterclass: Sports Performance Enhancing 26-03-2022
Deze Experience is specifiek ontwikkeld voor atleten die serieus willen werken aan het verbeteren van hun prestaties. De atleten die meer over hun eigen lichaam en mentale processen willen weten en dit ook…   Meer

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Douglashout 112
Eindhoven 5621 CP NB NL
Routebeschrijving