Etienne Oldeman fotografie

Portret | Event | Corporate | Woning- en architectuurfotografie

etienne oldeman logo

Wie is Etienne Oldeman?

Ik ben van oorsprong bedrijfskundige en jarenlang ondernemersadviseur geweest in Rotterdam en later in de technische sector. Sinds 2010 ben ik als professioneel fotograaf gericht op de zakelijke markt. In mijn fotografie van mensen is iedereen op zijn of haar gemak stellen essentieel. Zo staat u mooi op de foto! Ik werk o.a. als “huisfotograaf” voor multinational SPIE, Sophia Kinderziekenhuis, UWV Breda, HM Group en diverse andere organisaties en bedrijven. Of ik nu portretten van mensen maak, events fotografeer of corporate fotograaf ben voor multinationals, grote organisaties of een ZZP-er, bij mij geldt:

“Mensen staan centraal in mijn fotografie”.

Mijn aanpak is om eerst het doel van de fotografie helder in beeld te hebben. Vervolgens maak ik foto’s die passen bij de persoon en de organisatie. Indien mogelijk een tikkeltje humor. Want het “onverwachte” maakt een foto vaak nog interessanter.

Waarom Etienne Oldeman als fotograaf?

Ik ga voor het “WOW”effect. Ik ga voor uw positieve reactie op de foto’s.

Etienne is flexibel en heeft een mobiele studio en kan op elke denkbare en ondenkbare locatie fotograferen. Dankzij Li-ion accu’s ook zonder stroomvoorziening.

Etienne werkt voor multinationals en grote organisaties en veiligheid staat altijd op nummer 1. Etienne heeft heeft VCA VOL (veiligheidscertificaat) en persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals helm, veiligheidsschoenen en speciale beschermende kleding.

Kijk voor meer informatie op de website van Etienne Oldeman.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *