Mireille Hoekstra conflictconsultant ⋅ coach ⋅ ademcoach

conflictconsultant ⋅ coach ⋅ ademcoach

mireille hoekstra

Mireille Hoekstra conflictconsultant ⋅ coach ⋅ ademcoach

Mijn naam is Mireille Hoekstra. Na vele jaren in commerciële, communicatie en leidinggevende functies gewerkt te hebben, ben ik in 2016 voor mijzelf gestart. Door mijn werkervaring richt ik mij in eerste instantie op ondernemers en executives, maar uiteraard is iedereen die aan zichzelf wil werken van harte welkom.

Als je ergens tegenaan loopt, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat voor impact het op jou zal hebben, maak dan een afspraak. Ik doe altijd mijn best je op zo kort mogelijke tijd in te plannen.

Wat bied ik jou?

Balance Breathing coaching – effectief en efficiënt

Wanneer alle randvoorwaarden kloppen en je niet verder komt in je plan geeft dit frustratie en twijfel. Vaak ga je dan een traject in dat veel tijd kost. Dáár zit een belangrijk verschil met Balance Breathing coaching. Met deze vorm van adem coaching kan ik je snel en adequaat helpen. Zelfs als je niet weet wat je blokkeert, kom ik met de ademanalyse in de eerste sessie al bij de kern. Uit je ademhaling lees ik namelijk waar de knelpunten zitten. Daardoor is de intake die volgt efficiënt en doeltreffend. Je zult na de eerste sessie al een verschil gaan merken.

Conflict consulting

Een conflict binnen je bedrijf kost enorm veel energie en geld. Genoeg redenen dus om zo snel mogelijk weer de gezichten dezelfde kant op te krijgen. Als onafhankelijke derde help ik jullie elkaar weer te verstaan en de kern van het conflict te vinden. Bij een gemiddeld conflict heb ik hiervoor 4 gesprekken nodig.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amersfoort UT NL
Routebeschrijving
Werkt op afspraak.