Fisqo Webdevelopment & internet marketing

Fisqo -Webdevelopment & internet marketing

De founders van Fisqo zijn 2 jonge enthousiaste ondernemers, die houden van aanpakken en het beste resultaat behalen voor elke cliënt. In 2018 gestart met een frisse kijk op de hedendaagse tijd en met een scherpe blik op de toekomst. In deze dynamische tijd is het belangrijk om bij de les te blijven en bovenop de trends te zitten. Hierdoor kunnen wij de rest net een stapje voor zijn. En zorgen wij voor een unieke en professionele website die volledig naar uw wens is!

Bekijk hieronder de diensten van Fisqo!

Website

De vraag die bij veel bedrijven speelt : waar moeten we rekening mee houden bij een nieuwe website? Wat enorm van belang is het uiteindelijke doel van de website. Wilt u met uw website mensen informeren, producten verkopen of in contact komen met nieuwe klanten? Fisqo realiseert samen met onze klanten websites die aan al uw wensen voldoen. Van websites voor mkb’ers tot particulieren. Voor elk budget kunnen wij een professionele website realiseren.

Webshop

Naast een professionele website, kan ons team ook een webshop realiseren. Een goedwerkende en succesvolle webshop is waar elke ondernemer naar streeft. Als een webshop technisch krachtig in elkaar zit. En daarnaast overzichtelijk is zullen meer klanten gebruik van uw webshop maken. En zult u uiteindelijk meer omzet draaien. In de tegenwoordige tijd gaan veel consumenten de deur niet meer uit om te shoppen. Voor een goede webshop is het van belang dat deze overzichtelijk is. En daarnaast super functioneel. Om de concurrentie voor te blijven moet de webshop altijd up-to-date zijn!

Logo design

Met een goed logo zet je uw bedrijf op de kaart. Alleen hoe bedenkt u zo’n sterk en herkenbaar logo? Wat maakt een logo succesvol? Met die vragen ben je als ondernemer regelmatig bezig. U wilt toch ook dat uw business professioneel oogt en dat mensen uw logo herkennen? Om uw business een boost te geven, helpt onze designer uw graag met het ontwerpen van een strak en tijdloos logo.

Social media marketing 

Waar bedrijven vroeger een advertentie in de plaatselijke krant plaatsten om klanten te trekken, gebruiken nu steeds meer bedrijven social media om hun boodschap of product aan te bieden. Social media biedt een mooie kans om interactie met je doelgroep aan te gaan via Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn en Youtube. Social media is inzetbaar voor B2B en B2C markten. Perfect geschikt om jouw doelgroep te bereiken.

Video marketing

Door middel van video marketing kunt u uw doelgroep kennis laten maken met uw bedrijf, potentiële klanten informeren en zo tot actie aan zetten. U moet natuurlijk wel nadenken over wat voor type video past bij het publiek dat je wilt bereiken. Voor sommige organisaties werkt veel humor goed voor andere is het belangrijk dat de boodschap duidelijk word overgebracht. Gaat u zelf voor de camera of gebruikt u acteurs met professionele ervaring? Dit zijn de bealngrijkste aspecten voor het slagen van de video.

E-mail marketing 

In de beginjaren van de e-mail marketing waren er maar weinig bedrijven die zich hierop focuste. Wat als bijkomend voordeel had voor de bedrijven die het wel gebruikten dat hun mails veel vaker werden geopend. Tegenwoordig worden we overspoelt met commerciële e-mails. Hoeveel van deze mails zijn echt interessant voor jou, en vindt je de moeite waard om te openen? Waarschijnlijk niet zo veel. Dit bewijst dat e-mail marketing tegenwoordig veel meer moet zijn dan een simpele mail versturen.

Vrijblijvend contact opnemen? Klik dan hier!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hadleystraat 12
Aalsmeer 1431 SM NH NL
Routebeschrijving
Fisqo werkt op afspraak.