Verkoopstyling is de oplossing voor een snelle verkoop van uw huis!

In korte tijd uw huis verkoopklaar!

90% van de woningzoekenden is niet in staat om door de persoonlijke inrichting van een woning heen te kijken.

Wanneer geïnteresseerden naar je woning komen kijken, zul je deze ongetwijfeld zo netjes mogelijk hebben achtergelaten. Houd er echter rekening mee dat je als bewoner een blinde vlek hebt ontwikkeld voor je eigen huis en inrichting.

In de loop der jaren hebben we allerlei spulletjes verzameld die waardevol voor óns zijn, maar chaotisch kunnen overkomen op een buitenstaander. We vinden het vaak moeilijk om deze schoonheidsfoutjes te herkennen en veranderingen door te voeren, maar het zijn juist die kleine dingen – waar we zelf zo aan gewend zijn – waarover potentiële kopers kunnen vallen. Zo’n 80% van de kopers laat het daarop afweten!

De verkoopstylist kijkt niet alleen met een objectieve blik naar jouw inrichting, maar ziet bovendien in één oogopslag wat de karakteristieke en positieve aspecten van je woning zijn. Door kleuren, accessoires en meubels aan te passen, weg te halen of toe te voegen worden al die karakteristieke eigenschappen versterkt. Doordat de stylist door de bril van de koper kijkt, leiden kleine ingrepen tot een woning die frisheid en ruimte uitademt. Je woning wordt een neutrale, fijne omgeving waar verschillende kopers zich snel thuis zullen voelen!

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning. Het is een stylingmethode die een te verkopen huis zó presenteert dat het voor zo veel mogelijk potentiële kopers aantrekkelijk wordt. 

Waarom verkoopstyling?

• Huizen die door een verkoopstylist onder handen zijn genomen, trekken meer kijkers, verkopen 80% sneller en brengen 6 tot 10% meer op. 
• U krijgt nooit een tweede kans voor een goede eerste indruk. En die eerste indruk is cruciaal, omdat de eerste 15 seconden van een bezichtiging bepalend zijn voor de beslissing van een potentiële koper.
• 90% van de woningzoekenden is niet in staat om door de persoonlijke inrichting van een woning heen te kijken.
• Gestileerde huizen leveren betere foto’s op, waardoor uw woning op Funda en andere huizensites extra opvalt en dus meer kijkers trekt.
• De verkoper is vaak zo gehecht aan zijn huis dat hij er moeilijk objectief naar kan kijken, in elk geval niet met de ogen van een potentiële koper. Een verkoopstylist kijkt alleen met de ogen van een potentiële koper.
• Een huis kopen is een kwestie van emotie. Een kijker moet tijdens een bezichtiging het gevoel krijgen dat het zijn woning zou kunnen zijn.
• Het uitgeven van 100 euro aan verkoopstyling heeft meer effect dan het verlagen van de verkoopprijs met 1000 euro.

Bekijk de foto’s voor een impressie, wacht niet langer en vraag naar de mogelijkheden! Klik hier om contact op te nemen met Etaleren-Instyle!


Verwar het niet met reguliere interieurstyling. Waar deze laatste erop gericht is om een huis naar de persoonlijke smaak van de bewoner in te richten, zorgt verkoopstyling van INSTYLE  er voor dat het interieur van een huis de grote massa aanspreekt.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amersfoort 3823 DW UT NL
Routebeschrijving