GM Academy wordt krachtiger, leef positief en behaal je doelen

voeding, sport, mindset, presentatie en dating/communicatie coaching

WAAROM DE GM ACADEMY?

Heb jij al een tijd het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf kunt halen, waardoor je ook niet het maximale aan een ander kunt geven? Zoek je bij jezelf een reden waarom je al (langere) tijd vrijgezel bent en denk je dat dit als reden daarin meespeelt? Dan ben ik de juiste coach voor jou.

Ik geloof in de  LAW OF ATTRACTION zodra je in je eigen kracht staat. Dit gaan wij samen doen aan de hand van een persoonlijke coaching, dit kan éénmalig zijn of een langdurig coachingstraject.

“You can’t love anybody else, if you can’t love yourself.”

Welke dienst past het best bij mij?

Stel jezelf de volgende vragen om te weten welke dienst het beste bij jou past.
De elementen: voeding, sport, mindset, presentatie, dating/communicatie.

Coachingsgesprekgm academy gesprek

Een gesprek of meerdere 1-op-1 gesprekken. Een goed coachingsgesprek zorgt voor een beter bewustzijn en een positievere mindset.

Klik hier voor meer informatie.

Positiviteit workshop

gm academy workshopPositiviteit is een belangrijk onderdeel. Het opent altijd een deur om beter te kunnen relativeren en met meer vertrouwen voor elke situatie een oplossing te bedenken. Gedurende deze workshop geven wij je de tools hoe om te gaan als het even tegenzit.  Er wordt voornamelijk aandacht besteedt aan het bewustwordingsproces.

De workshop positiviteitsworkshop vindt binnenkort weer plaats. Er zijn een beperkt aantal plekken. Klik hier voor meer informatie.

Powerdag

gm academy powerDe powerdag is een verkorte versie van het GM programma. Het laat je kennismaken met de GM Academy, de coach en voorproefen wat het gehele GM programma inhoud. Tijdens deze dag komen ook de vijf elementen aan bod (voeding, training, mindset, presentatie en communicatie).

Klik hier voor meer informatie.

 

gm academyHet GM programma

Het GM programma is een combinatie van online en offline waarin alle diensten samengevoegd worden. Met het GM programma willen wij meer aandacht besteden aan jouw potentieel. Alle elementen (voeding, sport, mindset, presentatie & dating/communicatie) komen aanbod net zoals de bij Powerdag.

Daarnaast ontvang je de “Gift of success”. Klik hier voor meer informatie.

Gratis e-book downloaden

Durf jij de vrouw van jouw dromen uit te nodigen en kan jij het tot een succes maken? Een attente man worden is te leren.
Daarvoor hebben wij hier de GM Academy E-book. Een boek voor mannen om beter voorbereid een date in te gaan. In dit boek bieden wij je de “do’s and don’ts” aan voor een “first date”.

Ga je de uitdaging aan? Download hier het GM Academy E-book.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *