Proud to Share Zichtbaarheid op LinkedIn bij meer dan 15.000+ volgers

Baan- en werkzoekend, vacature en zakelijke zichtbaarheid!

VERGROOT JE ZICHTBAARHEID
VIA PROUD TO SHARE!
Delen was nog nooit zo makkelijk!

Breng met één van onze voordelige LinkedIn PromotieBoxen jouw LinkedIn-bijdrage bij meer dan 15.000 Nederlandstalige volgers onder de aandacht. Zo krijgt jouw bijdrage extra zichtbaarheid.

Hoe werkt het?

Je maakt en plaatst een bijdrage op jouw LinkedIn-account. Deze bijdrage (tekst en bijlage) plaatsen wij vervolgens via het account van Dennis van de Weerd (Proud to Share) nog een keer op LinkedIn.
Of lever ons gewoon een losse tekst aan met een bijlage. Deze worden dan eveneens via Dennis van de Weerd (Proud to Share) op LinkedIn geplaatst met jou als auteur.
Je zichtbaarheid wordt met beide plaatsingen vergroot.
Neem contact op voor meer informatie!

De belangrijkste keyfactors van Proud to Share

Betaal nooit teveel
Je betaalt voor wat je koopt. Er komen dus geen onverwachte kosten. Daarom zijn wij Proud to Share. Het #1 LinkedIn-promotiebureau! Voor al je zichtbaarheid.

Zichtbaarheid, terwijl je slaapt
Terwijl je lekker uitrust of ander werk doet, lezen je potentiële klanten je LinkedIn-bijdrage. Dat zijn 2 vliegen in 1 klap.

Kristalheldere zichtbaarheid
Wij kunnen dankzij ons concept het maximale uit je bijdrage halen. Zo blijf je tevreden en haal je alles uit ons netwerk.

Alles vanuit huis geregeld
Dit alles regel je vanuit huis! Dat noemen wij nog eens goede service!

Kijk voor meer informatie op de website van Proud To Share.

Proud to share

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN
Proud to Share. The Story.

Na mijn koeriersbedrijf (Globe Koeriers) en advertentiesite (IederWatWils) kwam ik in aanraking met LinkedIn, hét platform voor ondernemers!
Omdat de advertentiesite op zich goed was ontvangen, besloot ik op LinkedIn door te gaan en daar mijn netwerk te laten groeien. Zo kan ik ondernemers helpen met hun zichtbaarheid op LinkedIn. Ik vond het zelf ook altijd leuk om reacties te krijgen op bijdragen en mijn onderneming.
Door het lanceren van leuke topics (Letsconnect, Pitch&Win, Vraag en Aanbod etc.) groeide mijn netwerk flink, tot inmiddels een 15.000+ volgers, waar ik erg trots op ben! Daardoor kan ik mijn netwerk goed van dienst zijn en aan de zichtbaarheid helpen die het verdient!

Dennis van de Weerd

 

1 beoordeling

  1. Top bedrijf, een echte aanrader.

    Dit bedrijf is rechtdoor zee zonder poespas en dingen die niet nagekomen worden past totaal niet in dit bedrijf. Ze doen namelijk wat ze beloven.

    Een echte aanrader voor iedereen die meer zichtbaar wilt zijn/worden op sociaal media.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elleboogstraat 33
Hilversum 1211 JK NH NL
Routebeschrijving