JH fotografie goed in beeld!

Because every picture tells a story...

JH fotografie

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Jennifer Hendriks, ik ben 27 jaar en ben geboren in Utrecht. Sinds 2015 ben ik verhuisd naar Nieuwegein. Ik heb altijd al een passie gehad voor fotografie en heb hier dan ook mijn werk van gemaakt. Ook ben ik wedstrijd fotograaf bij FC Utrecht en werk ik voor persbureau AS Media. Door de ruime keuze van verschillende fotoshoots zit er altijd iets voor u bij. Ik vind het namelijk heel belangrijk om allround te zijn en te blijven door verschillende opdrachten te kunnen te doen. Zowel voor zakelijke klanten als particulieren. Van portretten tot openingen. Alles is mogelijk.

Fotografie

Opzoek naar een allround fotograaf voor al uw foto opdrachten? Dan bent u bij JH fotografie aan het juiste adres. JH fotografie maakt van elk moment uw mooiste herinnering

Bedrijfsfotografie

Een kantoor, een werkplaats, medewerkers, evenementen, mensen op de werkvloer. Voor een nieuwe website, reclame of sociaal media zijn sprekende beelden essentieel. JH fotografie verzorgt bedrijfsreportages, zakelijke portretten, sfeerfoto’s, werkfoto’s; kortom alles wat nodig is voor een professionele indruk bij uw klanten en relaties.

quinty foto 1

Grafisch vormgeving

Bij JH fotografie heeft u alles onder één dak. Opzoek naar drukwerk (o.a. folders, flyers, visitekaartjes), logo’s of ander grafisch vormgeving, dan bent u hier aan het juiste adres. JH fotografie maakt van uw wensen alle soorten ontwerpen inclusief het beeldmateriaal

In November 2017 ben ik gestart met de opleiding grafisch vormgever. Hierdoor kan ik u nu ook voorzien van grafische producten zoals logo’s, flyers, folders, visitekaartjes en meer. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Ik heb mijn eigen fotostudio ingericht op mijn zolder, die te bereiken is via een vlizo trap. Tevens vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in mijn studio en daarom is het gezellig en netjes ingericht en is de studio van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende achtergronden aanwezig en genoeg accessoires om een fotoshoot nog leuker te maken. De studio zelf is geheel privé. Er is vanzelfsprekend geen inkijk van buitenaf. Ook als u niet in de gelegenheid bent om naar de studio toe te komen of als u een fotoshoot op locatie prettiger vindt, dan zijn daar natuurlijk ook mogelijkheden voor, vraag daar gerust naar!

Klik hier om direct contact opnemen met JH fotografie!

quinty foto 2

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reyerslaan 50
Nieuwegein 3431 AP UT NL
Routebeschrijving
JH fotografie werkt op afspraak