Van leegstand naar woonruimte of nieuwe winkel! Zuylenstaete

Vastgoed kopen, transformeren en verhuren!
Zuylenstaete maakt van leegstand naar  woonruimte of winkel!

De diensten van Zuylenstaete bestaan uit het kopen, transformeren en verhuren panden.  Zuylenstaete maakt van leegstand woonruimtes of winkels.

Vastgoed door heel Nederland worden door Zuylenstaete opgekocht.

Panden die in sommige gevallen al jarenlang een doorn in het oog zijn van de buurt en waarvoor een nieuwe bestemming meer dan welkom is. Of vastgoed dat nu nog in gebruik is, maar binnenkort leeg komt te staan. Deze panden transformeert Zuylenstaete naar mooie woonruimte of winkelruimte. Dat doen we op duurzame en kosteneffectieve wijze. Vervolgens verhuurt Zuylenstaete de woonruimte of bedrijfsruimte met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een hoge servicegraad.LeegstandLeegstand

Er ook sprake van een groot tekort aan betaalbare woon- en bedrijfsruimte.  Er staan in Nederland ruim een kwart miljoen gebouwen leeg, met een totale oppervlakte van meer dan tienduizend voetbalvelden.  Daarom koopt Zuylenstaete in heel Nederland panden op en transformeert deze naar studentenkamers, appartementen of winkelruimte.

Diverse soorten panden opkopen

De panden die Zuylenstaete opkoopt, zijn heel divers. Of het nu gaat om een pand dat in het verleden al als winkel werd gebruikt en nu met veel achterstallig onderhoud leegstaat, of om een kantoorpand aan de rand van de stad waar binnenkort de medewerkers vertrekken en straks duizenden vierkante meters onbenut worden: Zuylenstaete ziet kansen, waar anderen alleen belemmeringen zien.
Verkoop uw pand

Een pand verkopen aan Zuylenstaete betekent: meteen zekerheid. Want Zuylenstaete koopt panden zonder voorbehoud van financiering. Dat is wel zo prettig.

Transformatie vastgoedTransformeren van leegstand naar woonruimte

Nadat Zuylenstaete een pand heeft opgekocht, begint het echte werk pas. Dan start de transformatie van het pand naar zijn uiteindelijke bestemming. Dit gebeurd op een kostenefficiënte manier. Jarenlange ervaring in het transformeren van panden zorgt ervoor dat we de expertise in huis hebben om van een vervallen pand weer een levendig gebouw te maken.

Transformeren naar woonruimte of bedrijfsruimte

Op welke manier een pand wordt getransformeerd, hangt volledig af van het soort pand en van de locatie. Soms leent vastgoed zich bij uitstek als bedrijfsruimte. In andere gevallen is de locatie en het formaat van het pand uitermate geschikt voor studentenhuisvesting. En vaak is een pand de perfecte plaats voor betaalbare (starters)appartementen en studio’s voor mensen die het lastig hebben om een plekje op de woningmarkt te veroveren.

Leegstand naar winkel of woonruimteVerhuur van vastgoed

Nadat een pand is getransformeerd, is het tijd om het te verhuren. Dat doen we natuurlijk pas wanneer het er tiptop uitziet. Want wij zijn pas tevreden als onze huurders dat ook zijn. Een hoge servicegraad is voor ons belangrijk.

Tevreden huurders

Onze vele tevreden huurders zijn het belangrijkste bewijs dat we erin slagen om vraag en aanbod naar betaalbare woonruimte met elkaar te verenigen. Onze huurders zijn bijvoorbeeld studenten, die in onze getransformeerde panden een fijne studententijd kunnen beleven. Het zijn huurders van appartementen, die in een mooi appartement hun eerste stappen op de woningmarkt zetten. En het zijn ondernemers die in onze panden hun bedrijf kunnen starten of naar een hoger plan kunnen tillen.

Dé vastgoed expert van Midden-Nederland
Zuylenstaete Vastgoed BV

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jansdam 2A
Utrecht 3512 HB UT NL
Routebeschrijving
Werkt op afspraak.