Marcel van Hooijdonk voor opkopen, transformeren en verhuren.

Marcel van Hooijdonk koopt, transformeert en verhuurt.
Over Marcel van Hooijdonk Real Estate

Marcel van Hooijdonk Real Estate koopt, transformeert en verhuurt. In Nederland is er sprake van veel leegstand. Door de hoeveelheid gebouwen die leeg staan is het vreemd dat er tegelijkertijd een tekort is aan betaalbare woon- en werkruimte.

Bij Marcel van Hooijdonk Real Estate zien we deze problemen als kansen. Wij geloven er in dat vraag en aanbod in de vastgoedmarkt meer naar elkaar toe moet groeien. Dit proberen we te bereiken door leegstaande ruimtes aan te kopen, te transformeren en een bestemming te geven waar mensen behoefte aan hebben.

Aankopen

In Nederland is er sprake van veel leegstand. Of het nu komt door de verhuizing van een bedrijf uit een kantoorpand of winkel of door totaal andere reden, bij Marcel van Hooijdonk Real Estate laten we deze ruimte niet onbenut. Wij kopen de panden met potentie en transformeren deze naar mooie en leefbare ruimtes. De winkelpanden worden opgeknapt zodat deze weer de uitstraling krijgen waar klanten door aangetrokken worden. Hiermee brengen wij vraag en aanbod binnen de vastgoed wat dichter bij elkaar en word er duurzaam omgegaan met leegstand.

Transformatie

Wanneer de aankoop eenmaal is verricht valt er nog een hoop te doen. Om de kans te benutten moet het plan dat we voor ogen hadden wel worden gerealiseerd, en dit op een zo kostenefficiënt mogelijke wijze. Marcel van Hooijdonk Real Estate beschikt over ruime ervaring in het verbouwen van panden en daarmee ook de expertise die hiervoor vereist is. Zo zijn wij in staat om van de meest onooglijke panden een aantrekkelijk gebouw te maken.

Verhuur
Marcel van Hooijdonk

Wanneer de transformatie volledig afgerond en gecontroleerd is kan er gezocht worden naar een nieuwe gebruiker. We willen dat het pand er keurig uit ziet voordat de nieuwe huurder intrekt. Bij Marcel van Hooijdonk Real Estate hechten wij namelijk veel waarde aan een hoge servicegraad.

1 beoordeling

 1. Marcel van Hooijdonk, dierenvriend en huurbaas

  Ik heb nu aardig wat ervaringen gehad met Marcel van Hooijdonk en kan eigenlijk alleen maar zeggen dat hij altijd goed te bereiken is en makkelijk is in de communicatie. Er zijn momenten geweest dat er iets gerepareerd moest worden en dit werd tot op heden altijd snel opgepakt.

 2. Ik woon hier sinds 2017 en het bevalt mij nog steeds.

  Ik woon hier sinds 2017 en het bevalt mij nog steeds. Het is hier rustig waardoor ik me op mijn studie kan concentreren en ik woon hier met veel plezier. De huismeester Aad is een zeer aardige man die ook heel behulpzaam is. Hij lost alles snel op (bijvoorbeeld het vervangen van een kapotte lamp, onenigheden met buren, problemen met post/pakketten etc.) Al met al zeer tevreden over het wonen hier!

 3. Het onderhoud was snel opgepakt en uitgevoerd!

  De dienstverlening is door mij als zeer prettig ervaren. De communicatie met zowel de afdeling Onderhoud als de klusjesman liep erg soepel. De lekkage is snel opgelost.

 4. Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe locatie.

  Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe locatie. Het pand voldoet aan alle eisen en daarnaast is Marcel altijd bereid om te helpen wanneer ik vragen heb!

 5. Marcel van Hooijdonk is een “menselijke mens”

  Fikret kent Marcel van Hooijdonk nu al een tijdje en is het meest te spreken over zijn openheid. ‘Marcel is makkelijk in de omgang. Als ik ergens mee zit kan ik hem altijd bereiken. Hij reageert direct en komt meteen met een oplossing die voor beide partijen reëel is.’ Op de vraag of hij andere ondernemers zou adviseren om bij Marcel van Hooijdonk te huren antwoordde hij met: ‘Ik zou het wel adviseren, zeker als beginnend ondernemer is het fijn om zekerheid te hebben dat alles goed geregeld is. Bij Marcel van Hooijdonk kun je er van op aan dat hij met je mee zal denken en dat je samen tot een oplossing zult komen. Al met al dus zeker doen.’

 6. Van het ene naar het andere pand

  Aangezien we al in een pand van Marcel van Hooijdonk gevestigd waren maakte dat het overleg heel gemakkelijk. Marcel van Hooijdonk kwam met een goed aanbod en was heel flexibel in de verhuizing. Ik heb Marcel van Hooijdonk altijd goed kunnen bereiken. Ik vraag dan ook niet veel maar hij doet er nooit moeilijk over als ik hem ergens voor nodig heb.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jansdam 2A
Utrecht 3512 HB UT NL
Routebeschrijving
Werkt op afspraak.