Marilou Eventsupport – ontspannen jouw event organiseren

Let's event!

Logo marilou eventsupport

OVER MARILOU EVENTSUPPORT

Hey, Ik ben Marlou Visser. Ik ben trots op de vakvrouw die ik ben geworden.
Ik vind het heerlijk om de wensen van mijn  klanten te vertalen in een WAUW-effect. En ik ben trots op dat ik nooit op heb gegeven en altijd een weg heb gevonden om met mijn passie bezit te blijven en blijf geloven in mijn grootse dromen.

Mijn genietmomenten zijn o.a. de zondag brunch met mijn gezin en dansen vind ik heerlijk. Het liefst dans ik salsa en merenque, maar ik dans op letterlijk bijna alle muziekstijlen.

Het begin van Marilou Event Support

Net voor de lockdown, in januari 2020 heb ik Marilou Event Support opgezet
Als eventondersteuner zie ik het als mijn taak dat jij alles uit jouw dag haalt, waar je ontspannen in contact komt met je gasten – jouw (droom)klanten. Een dag dat niet alleen jij jouw klanten leert kennen, maar zij jou ook.

Tijdens jouw masterclass, workshop of presentatie wil jij focus houden en goed contact maken met jouw klanten. Logisch! Jij bent de expert waar jouw gasten voor zijn gekomen.
Jouw doel is om jezelf te laten zien en kennis kunnen maken met jouw klanten. Je wilt dat zij vertrouwen krijgen in jou, zodat investeren in je aanbod deze dag een logisch gevolg is.

Als jij mij vertelt hoe jouw event eruit moet zien, zorg ik ervoor dat jij tijdens jouw event staat te stralen en ècht contact gaat maken met jouw (droom)klant.

Wil jij meer focus tijdens jouw event?
Klik dan hier om een sparringgesprek in en laten we samen brainstormen over jouw event.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smetsakker 18
Eindhoven 5625 SH NB NL
Routebeschrijving