Marketing By Lynn – More than just marketing

Online marketing | Advertentie campagnes | Websites | Social media

logo marketing by lynnOver Marketing bij Lynn

Gastvrijheid is voor mij het stapje extra, ‘niets is te gek’ en dat in combinatie met een warm gevoel. Door mijn ervaring in het hogere segment in de horeca is de hospitality mindset iets natuurlijks geworden. Marketing by Lynn is dan ook een online marketing bedrijf waar bovenstaande begrippen centraal staan. Door middel van de juiste online marketing strategie ga ik jouw bedrijf helpen de gewenste resultaten te behalen. Meer leads of naamsbekendheid? Een hogere omzet of online vindbaarheid? Graag kom ik met je in gesprek om te kijken wat ik voor jouw onderneming kan betekenen.

ONLINE MARKETING STRATEGIE BEPALEN

Mijn hart stroomt over van gastvrijheid. Vanuit dat gevoel, in combinatie met mijn specialisatie in PPC (Pay Per Click) advertenties, websites bouwen en social media beheer, stem ik graag een nieuwe online marketing strategie af voor jouw onderneming.

ADVERTENTIE CAMPAGNES

Wil jij online meer naamsbekendheid, zichtbaarheid of leads? En daardoor dus meer klanten en omzet? Ik zal naar aanleiding van ons gesprek een advies uitbrengen. Namelijk via welke kanalen we PPC (Pay Per Click) marketing in kunnen gaan zetten om de gewenste resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

WEBSITES EN SOCIAL MEDIA

Mijn doel is om jou te ontzorgen. Hoe? Door middel van het in beheer nemen van jouw website en sociale kanalen. Beide zijn het visite kaartje van je bedrijf. Laten we in gesprek gaan over wat jouw wensen en behoeften zijn en ik ga er mee aan de slag!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Singelstraat 11H
Utrecht 3513 BL UT NL
Routebeschrijving
Marketing By Lynn werkt op afspraak.