NanoProf’s Holland is uw applicatie/distributie bedrijf in (Nano)Coatings

Het adres voor een hout, steen, metaal, glascoating of een antifouling behandeling.

Nanocoating producten voor thuis en industrieel gebruik

Wil je nog maar 1x per jaar dat de glazenwasser je pand komt wassen? Neem een glascoating, Wil je dat je gevels geen vocht doorlaten? Neem een steencoating, Wil je het rendement van de zonnepanelen behouden? Neem een solarcoating. Metaal langdurig vrij van corrosie en vuil houden? Kies dan voor Metaalcoating.

Glascoating

De glas coating is een beschermende coating voor o.a. glas in het algemeen maar ook andere oppervlakken kunnen hiermee behandeld worden en is op basis van de nieuwste nanotechnologie.

Nano-glas coating maakt behandelde oppervlakken “easy to clean”. Kalkresten en dergelijke vuil kunnen zich niet hechten aan de behandelde oppervlakken; deze kunnen gemakkelijk worden gereinigd. Vanwege de extreem hoge oleofobe (olie afstotend) en hydrofobe (water afstotend) eigenschappen is het hechten van waterdruppels niet meer van deze tijd.

Ook moeder natuur helpt u een handje mee, doordat de coating die de eigenschap easy to clean heeft, dit betekend dat als er vogel uitwerpselen op uw glas komt de regen het er weer afspoelt. Ook te gebruiken op je zonnepanelen.

Steencoating

De steen coating is een transparant, kant en klare coating dat steen in het algemeen beschermd tegen fysische en natuurlijke chemische schade. “Nano-steen” coating is op “waterbasis” ontwikkeld en vormt een permanente monomoleculaire laag binnen de haarvaten, zonder ze volledig te sluiten, zonder wijziging van de oorspronkelijke aspecten van het materiaal.

Extra informatie is altijd mee genomen kijk hier verder?

Er is kwantumkorting mogelijk als meerdere buren mee doen met de gevelreiniging/coaten, er kan in één keer worden doorgewerkt wat zal besparen op het arbeidsloon, en zo ook op jou offerte.

Solar coating

Zonnepanelen zijn misschien al door de oorspronkelijke fabrikant gecoat voor niet-verblinding, maar met “Nano-solar” coating brengen wij het rendment van het paneel weer op peil. Doordat het paneel schoon blijft, vangt het beter het zonlicht op.

Een van ons aan te brengen luchtgeharde dunne filmlaagje zorgen ervoor dat uw zonnepaneel effectief zelfreinigend wordt. De coating werkt door het moeilijker te maken voor vuil, slakken en/of uitwerpselen om zich aan het gecoate oppervlak te hechten. De effectieve zelfreiniging komt door de regen die het vuil weg spoelt.

Eigenschappen

 • Eenvoudige toepassing
 • Rendement blijft 100% op peil
 • Vuilafstotend
 • Transparant
 • Water-vuilafstotend
 • Enorm slijtvast
 • 10 jaar garantie

Metaalcoating

NanoMetaal” coating is een duurzaam beschermend coating systeem voor alle soorten metalen.100% biologisch afbreekbaar. Zorgt ervoor dat uw (gecoate) metalen oppervlakken landurig vrij blijft van corrosie en vuil. en bovendien hoeft u ook minder vaak schoon te maken.Beschermt langdurig

 • Voorkomt roest
 • Maakt vuil-, vocht- en corrosie-bestendig
 • Makkelijk en minder schoonmaken
 • Laat het materiaal er langdurig als nieuw uitzien
 • Veilig voor gras, planten, dieren en mensen

Offerte aanvragen

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sumatrastraat 18
Delft 2612 AM ZH NL
Routebeschrijving
Werkt op afspraak.