Meubel onderhoudsproducten vind je bij Meubelcare!

Gratis verzending | Veilig online betalen | Altijd de beste meubelverzorging

Meubel onderhoudsproducten

Meubel onderhoudsproducten

Voor elk type meubel is er een geschikt verzorgingsproduct. Door een geschikte meubel onderhoudsproducten te gebruiken heb je jarenlang plezier van je favoriete meubels. Meubelcare biedt ook een ruim assortiment aan meubelglijders die op veel meubelen toepasbaar zijn.

Webshop voor Meubel onderhoudsproducten en glijders 
Meubelglijders
Textiel onderhoud
Leder onderhoud
Hout onderhoud

Meubelcare is de specialist in meubelglijders

De meubelglijders zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig vervangbaar. Wij bieden viltglijders voor vele stoelpoten. Deze viltglijders beschermen uw vloer tegen krassen. Onze meubelglijders zijn geschikt voor o.a. pvc, laminaat, vinyl, parket, plavuizen, beton en vloerbedekking. De meeste mensen geven de voorkeur aan viltglijders, vanwege de veelzijdige inzetbaarheid.

We hebben viltglijders voor houten poten, ronde buisframes, vierkante buisframes, ronde stalen poten en vierkante stalen poten. We hebben tevens ook zelfklevend vilt van hoogwaardige kwaliteit, dat eenvoudig op maat geknipt kan worden.

Geen zin om ieder jaar nieuwe glijders te monteren?

We hebben ook een groot assortiment QuickClick glijders met vervangbaar vilt. Op die manier hoeft u niet ieder jaar de hele glijder te vervangen, maar enkel het viltschijfje.

Neem direct een kijkje in de webshop!

 

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Valkseweg 57
Barneveld 3771 RD GE NL
Routebeschrijving
Bestel eenvoudig en snel via de webshop!