pythia.coach van Mireille hoekstra

Helpt wanneer je vast zit in jouw leven.

Wat is pythia.coach van Mireille hoekstra

Pythia was orakel in Delphi. Zij was van onbesproken gedrag en hielp mensen. Onder anderen met de verbinding tussen heden en verleden. In mijn leven heb ik ervaren dat veel blokkades in het heden zijn uit dingen die in het verleden zijn gebeurd. Door omstandigheden niet opgeruimd. Door mensen bewust te maken van de blokkades kunnen deze opgeruimd worden en kunnen we verder met het leven in plaats van vast blijven zitten in de blokkade.

Deze blokkades hebben we allemaal en zijn heel normaal. Pas wanneer ze ons huidige leven blokkeren zullen we bewust met deze blokkades aan het werk moeten door ze eerst in kaart te brengen en dan op te ruimen. Mijn doelgroep is hiermee heel breed. Ik richt me in eerste instantie op mensen die bijvoorbeeld door een scheiding vastlopen in de voortgang van hun leven

Mijn aanpak is laagdrempelig en toegankelijk, net als een gesprek aan de keukentafel.

Balance Breathing coach Mireille hoekstra

De methode van Balance Breathing helpt snel de persoonlijke blokkade in kaart te krijgen en daarmee ook vlot aan de oplossing te werken. De specifieke ademhaling techniek helpt herstellend bij de verandering.

Wanneer zoek je een coach?

Wanneer je leven niet loopt zoals jij wilt. Wanneer je niet lekker in je vel zit. Wanneer er niet uit je handen komt wat je wilt. Wanneer je “vast” loopt in je leven. Dit kan van alles zijn waardoor je leven niet loopt zoals jij het zou willen. Of als je graag van gedachten wisselt met een neutraal persoon.

Wat houdt een Balance Breathing consult in?

Een Balance Breathing consult is ongeveer 120 minuten waarin ik een adem analyse afneem, we aansluitend in de intake het doel bepalen en vervolgens een Balance Breathing sessie hebben.

Hoeveel consulten zal ik nodig hebben?

Dit hangt af van jouw doel. In het eerste gesprek kijken we hiernaar en beslis je wat je prettig vindt.

Ik heb niet altijd de mogelijkheid om naar een afspraak toe te komen!
Na een kennismakingsgesprek en in ieder geval één consult bestaat de mogelijkheid om via skype een praat coaching consult af te spreken. Het beste resultaat echter is in een persoonlijk consult.

Bij welke bedrijven bereik je met conflict consulting de beste resultaten?

Bij midden- en klein bedrijven en uiteraard start-ups. Specifiek bij conflicten met klanten en/of personeel. Je kunt me bereiken per telefoon, skype (via het skype logo op de site) of vul het contact formulier in dan neem ik contact op.

Meer weten? Klik dan hier om direct contact op te nemen met Mireille Hoekstra.

1 beoordeling

 1. Zeer positief!

  Mevrouw. Hoekstra was er voor me toen ik ontslagen werd. Ze heeft me gestimuleerd mijn leven te veranderen op een effectieve en creatieve manier.

  Feikje B.

 2. Erg dankbaar!

  Mireille heeft me geholpen om verder te gaan na een vervelende situatie in de familie. Ik ben erg dankbaar voor haar volhardendheid en de gesprekken.

  Oatbald S.

 3. Mooi en puur om mee te maken!

  Bij Mireille heb ik onlangs een Balance Breathing sessie gehad. Nooit geweten dat mijn ademhaling eigenlijk zoveel meer voor mij betekent dan ik dacht. Ademhalen is geen vanzelfsprekend, maar van wezenlijk belang.

  Mooi en puur om mee te maken hoe Mireille met spirituele nuchterheid mij liet ervaren wat mijn ademhaling mij vertelt en waar mijn blokkades zitten en welke connecties er allemaal zijn in mijn bodymind. Mijn levensenergie ging weer stromen en ik voelde mij na de sessie erg vitaal, connected en in balans. Een echte aanrader voor iedereen die meer uit het leven wil halen. Dankjewel Mireille

 4. Groot resultaat!

  Mireille is een top re-balancing therapeut die adhv je ademhaling je thematiek in kaart brengt en je stappen laat zetten om ermee aan het werk te gaan. Korte sessie-groot resultaat!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amersfoort UT NL
Routebeschrijving
reageert altijd binnen 24 uur!