Zakelijk Conflict Consultant

actief op inhoudsniveau waar de belangen liggen!

Over Zakelijk Conflict consulting

Ik ben Mireille Hoekstra oprichter van MireilleHoekstra.nl en met Conflict consulting bij interpersoonlijke conflicten help ik je verder. Ik luister écht zeggen mijn cliënten en ook mijn vraagstelling zet tot denken aan.

Wat doet een Zakelijk Conflict Consultant

Een Zakelijk Conflict Consultant is niet te verwarren met een mediator. Waar een mediator de betrokken partijen zelf een oplossing voor het conflict laat vinden – hij/zij blijft inhoudelijk bewust op afstand (houdt alleen de proces regie in handen) – onderzoekt een Conflict Consultant actief op inhoudsniveau waar de belangen liggen, waar deze botsen en waar de pijn zit. Een Conflict Consultant komt vervolgens met een inhoudelijk voorstel, waar de betrokken partijen ja of nee tegen kunnen zeggen. Deze heeft dus niet alleen het proces in handen maar ook voor een groot deel de regie en dus eigenlijk de weg naar de oplossing.

Wanneer betrek je een Conflict Consultant bij het conflict?

Er een conflict is ontstaan (dit is een verschil van mening waarin de betrokken partijen niet meer in staat zijn naar elkaar te luisteren, omdat er emoties en/of botsende persoonlijkheden een rol spelen).
Wanneer de relatie voor de betrokken partijen en het doel beiden van belang zijn.
Je bereid bent om, vasthoudend aan je eigen belang en doelstelling, stappen naar elkaar toe te zetten.

Meer weten of direct contact opnemen? Klik dan hier!

Zakelijk conflict consultant

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amersfoort UT NL
Routebeschrijving
Mireille hoekstra reageert altijd binnen 24 uur!