Therapie in Groningen gezocht? Bekijk Levenscoach Marion!

Levenscoaching | Verlies- en rouwtherapie | Kopp- therapie

Therapie in Groningen gezocht?

Ik ben een ervaren coach en begeleider in Groningen en bied drie soorten therapie: Levenscoaching, Verlies- en rouwtherapie en Kopp- therapie (kinderen van ouders met psychiatrische problemen).

Een veilige plek

Jouw verhaal is uniek en belangrijk, ik ondersteun je bij jouw zoektocht en bied je een veilige omgeving waarin je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om te groeien. Mijn coaching en therapie gaat uit van de kracht van ieder mens om tot eigen inzichten te komen. Iedereen is welkom!

therapie groningen

Jij staat voorop

Jij houdt de regie over jouw proces en daar sluit ik me bij aan. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en daarom is er ook de mogelijkheid om bij jou thuis af te spreken voor de gesprekken. Uiteraard kunnen we ook afspreken in mijn praktijkruimte in Groningen. De sessies bestaan uit een-op-een gesprekken, waarin wij, naast praten met elkaar, gebruik kunnen maken van verschillende werkvormen, zoals: tekenen, schilderen, schrijven, ontspanningsoefeningen, geleide visualisaties, voice dialogue of verschillende spel- en theatervormen. Ook is er de mogelijkheid om te wandelen. We kiezen voor een vorm die voor jou op dat moment het meest passend is.

Misschien wil je eerst meer over mij weten. Hieronder vind je meer informatie over de therapieën die ik aanbied. Natuurlijk kun je me ook altijd mailen, bellen of appen voor meer informatie. Als je meer wilt weten neem hier contact op. Je bent welkom voor Therapie in Groningen bij Levenscoach Marion. Bekijk hier de werkwijze.

Levenscoaching
Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wie je wilt zijn en wat je belangrijk vindt in het leven.

Verlies- en rouwtherapie
Leven met een verlies kan heftig zijn en kost tijd, liefde en aandacht om het te kunnen verweven in je leven. Soms lukt dat niet alleen. Samen geven we jouw verlies aandacht.

Kopp-therapie
Ben jij een volwassen kind van een ouder met psychiatrische problemen (Kopp) of een verslaving (Kov) en zoek je ondersteuning om hiermee om te gaan? Dan is deze therapie iets voor jou. Jij bent belangrijk!

 

Neem voor Therapie in Groningen contact op met Levenscoach Marion!

Je kunt mij bellen, appen, mailen of het contactformulier op mijn website invullen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ook voor andere vragen mag je natuurlijk altijd contact opnemen.

Marian therapie groningenAangesloten bij de beroepsvereniging NFG, registerlid VPMW- Psychosociaal therapeut.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonard Springerlaan 7
Groningen 9727 KB GR NL
Routebeschrijving
Levenscoach Marion werkt op afspraak.