Uitvaartzorg Nederland

Gratis en vrijblijvend inzicht in uitvaartkosten

 

Hoe het werkt voor de particulier

In een paar klikken in contact met een goede uitvaartonderneming.

Als een dierbare is overleden, moet er snel actie worden ondernomen. Binnen een korte tijdsperiode dient er contact te worden gemaakt met een goede uitvaartonderneming die allerlei zaken van de nabestaanden uit handen neemt. Nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg en daarom zetten wij graag vijf uitvaartondernemingen voor hen op een rijtje. Zo kunnen ze, zonder al te veel moeite, direct in contact komen met de juiste partner van ons. Dit proces is in slechts drie stappen gemakkelijk te doorlopen.

Stap 1

Vertel samenwerkingspartner Advanza wat nodig is.

Klik op de onderstaande button en beantwoord een paar vragen met betrekking tot de uitvaart. Op het formulier kunnen wensen doorgegeven worden, zodat de kans groot is dat er een juiste match ontstaat tussen u en één van de maximaal vijf gevraagde partner-uitvaartondernemingen.
Vraag hier uw offerte aan!

Stap 2

Ontvang gratis offertes

Nadat partner Advanza uw formulier heeft ontvangen, worden er binnen een paar uur door vijf geselecteerde uitvaartondernemingen een gratis offerte naar u verstuurd. Door deze keuze kan u uitvaartondernemers gemakkelijk vrijblijvend met elkaar vergelijken, zonder te verzanden in allerlei ingewikkelde en uitgebreide keuzes. Voor een goede match raden wij u aan de website van de uitvaartondernemers te bekijken. Lees ook de referenties.

Stap 3

Kies de juiste vakvrouw of vakman

Niet gebonden aan een uitvaartverzorger kiest u uit de maximaal vijf gevraagde uitvaartondernemingen het bedrijf dat het beste aansluit bij u, uw wensen, de familie en uw budget. Met de gewenste uitvaartonderneming kan direct een afspraak worden gemaakt. De andere vier uitvaartondernemers bericht u dat de keuze niet op hen viel.

Zo werkt het voor de professional

Enkele stappen verwijderd van meer opdrachten voor uw uitvaartonderneming.

Het bezoek aan vergelijkingssites neemt hand over hand toe. Voordat we kiezen voor een ziektekostenverzekering, een energieleverancier maar ook voordat we een reis boeken oriënteren we ons op internet.
Deze onafhankelijke oriëntatie kan de consument/de aanvrager nu ook in de uitvaartbranche doen waardoor ze inzicht krijgen in kosten en een passende uitvaartonderneming vinden.
Uw voordelen? Een groter marktbereik, gekwalificeerde aanvragen, directe communicatie, lagere kosten.

Stap 1

Ontvang opdrachten uit uw verzorgingsgebied

Consumenten en bedrijven komen via onze samenwerkingspartner bij Uitvaartzorg Nederland om een uitvaartverzorger te vinden die voor hen een Afscheid en Uitvaart kan verzorgen. Deze offerte aanvraag zet Uitvaartzorg Nederland uit bij degene die zich – in een bepaalde plaats of regio – hebben gemeld.

Deze onderneming ontvangt de opdracht in zijn e-mailbox.
Klik hier om partner te worden!

Stap 2

Verstuur een offerte

U betaalt een aantrekkelijke prijs per offerte aanvraag aan Uitvaartzorg Nederland. U stelt een offerte op, neemt wellicht eerst nog contact op en mailt deze naar de aanvrager.

Stap 3

Verwerf de opdracht!

De aanvrager ontvangt een offerte. Hij bezoekt uw website en leest de referenties. Het zou kunnen dat hij – voor het goede gevoel – nog contact met u op neemt. Als uw offerte wordt gekozen kunt u direct aan de slag.

Heeft u nog vragen? Klik dan hier om contact op te nemen.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Postbus 1048
Amersfoort UT NL
Routebeschrijving