VG media online marketing

Van goed idee tot werkelijkheid!

Wat we voor je doen

Bij VG Media geloven we in het creëren van online succes voor onze klanten. Onze focus ligt op het vaststellen van duidelijke doelen voor onze klanten en ervoor zorgen dat we deze gezamenlijk behalen. We werken met jou samen met aan een sterk online imago.

Van goed idee tot werkelijkheid
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website, beter gevonden wilt worden in zoekmachines of een succesvolle online advertentiecampagne wilt starten, wij staan klaar om je te helpen. Onze missie is om onze klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen en hen te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Een goede website ontwerp je met de eindgebruiker in je achterhoofd
Als je Vito Glasbergen afkort en je zet er dan media achter, dan krijg je VG Media. Misschien was je hier zonder deze formule ook al achter gekomen, maar het leek me wel zo duidelijk om dit nog even te vermelden.

Ik word enthousiast van het uitwerken van ideeën. Het nadenken over een nieuwe strategie en het uitvoeren hiervan. De uitwerking en strategie doe ik altijd zelf. Grote delen van de uitvoer besteed ik graag uit. Zo kunnen we meters maken.

Aanbod van VG MedIA

Vandaag nog meer bezoekers op je website.
Wanneer je per klik betaalt kun je vandaag nog meer bezoekers naar je website krijgen.

Zo’n betaalde campagne kan best rendabel zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat je meer winst behaalt met de bezoekers die je uit zo’n campagne verkrijgt dan dat je er voor deze bezoekers betaald hebt.

Hoe we zo’n winstgevende campagne voor je op kunnen zetten gaan we samen uitwerken tijdens een oriënterende meeting.

Tijdens zo’n oriënterende meeting komt het volgende aan bod:
-Hoe jouw huidige campagne ervoor staat. Indien van toepassing natuurlijk.
-Wat je precies wilt bereiken met de campagne.
-Hoe we deze campagne precies vorm kunnen geven.
Bekijk casestudies

Lanceer je website in de zoekresultaten

Bij VG Media snappen we hoe belangrijk het is om op te vallen in de zoekmachine. Ons team weet precies wat ze moeten doen om jouw website beter vindbaar te maken en zo meer bezoekers aan te trekken.
Trek meer organische bezoekers naar je website
De meeste mensen die ergens naar op zoek zijn op het internet maken gebruik van de meest gangbare zoekmachine.

Het kan dus erg waardevol zijn voor je business om hoog in de zoekresultaten te verschijnen op zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Hoe we dit voor jou kunnen verzorgen gaan we samen uitwerken tijdens een oriënterende meeting.

Tijdens zo’n oriënterende meeting komt het volgende aan bod:
– Waar je website nu staat
– Welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw website
– Hoe we dit aan gaan pakken
Klik hier om een adviesgesprek  in te plannen.

Online adverteren

Online adverteren is een krachtige manier om jouw bedrijf op te laten vallen bij je doelgroep. Onze advertentiecampagnes zijn gericht op het genereren van relevant verkeer naar jouw website, het verhogen van je online zichtbaarheid en het creëren van conversies.

Een website die je bezoekers omzet in klanten
Een goed ontworpen website is de basis voor online succes. Wij begrijpen dat elke website uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Hoe je van bezoekers klanten maakt. 
De gemiddelde aandachtsboog is nog maar 8,5 seconde. Dat is al vrij weinig, maar online is dat nog minder. Je hebt dus maar een paar seconden de tijd om je bezoeker ervan te overtuigen dat hij op de juiste website zit.

Wanneer je bijvoorbeeld je menu zo indeelt dat niemand er chocolade van kan maken, ben je al een groot deel van je bezoekers kwijt.
Een website moet een weerspiegeling zijn van hoe je business werkt. Hoe we dit netjes online weer kunnen geven gaan we samen uitwerken tijdens een oriënterende meeting.

Tijdens zo’n oriënterende meeting komt het volgende aan bod:
– De website moet een overzichtelijke structuur hebben.
– De website moet ervoor zorgen dat je bezoeker begrijpt waar je business voor staat en wat jullie precies doen.
– De website moet dezelfde uitstraling hebben als de andere manieren waarop klanten in contact komen met je business. Dat kan dus ook je winkel of je bedrijfsauto zijn.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Den Haag 2553 PJ ZH NL
Routebeschrijving
VG media werkt op afspraak.