FAT ELEPHANT

GROW! BE PROUD. Create a fat elephant

GROW! BE PROUD.
Create a fat elephant

Een Fat Elephant is zichtbaar doordat hij zijn kwaliteiten benoemt. Wij versterken het onderscheidend vermogen en klantcontact van jouw organisatie.

WIJ ZIJN FAT ELEPHANT
Ruimte voor visie

Visie

Wat maakt jullie onderscheidend?
Wat voor jou gewoon is, is voor een ander heel bijzonder. Fat Elephant haalt naar boven welke kwaliteiten jouw organisatie onderscheidend maken. We gaan met mensen aan de slag, om de kracht van de organisatie zichtbaar te maken voor jouw klanten. We werken aan een gedragsverandering van jouw team die samenvalt met de reputatie van jouw organisatie, klantattent noemen we dat.

Leiderschap

Hoe ga je dit bereiken?
Wij geloven dat de visie van een organisatie van bovenaf hoort te komen. We werken om deze reden samen met jouw managementteam een plan van aanpak uit. We onderzoeken hoe we de leiderschapsvaardigheden van jouw managers optimaal in kunnen zetten om hun team te coachen op klantattent gedrag. Zo krijgen jouw mensen het voor elkaar om tot in het kleinste detail het onderscheidend vermogen van jouw organisatie over te dragen op de klant.


Resultaat

Voldoen we aan de verwachting?
Om jou en onszelf te verzekeren dat we resultaten boeken, monitoren we de voortgang van het Fat-traject met onze Elephant-software. We meten het onderscheidend vermogen en klantattent gedrag gedurende het traject door, van CEO tot servicemedewerker. Via onze elephantportal kun je elk moment inloggen om de voortgang van het traject te checken. Na het traject ontvang je een overzicht waarin precies inzichtelijk is gemaakt hoe het Fat Elephant-traject heeft bijgedragen aan … .

HOE ZORGEN WE ERVOOR DAT JULLIE ORGANISATIE EEN FAT ELEPHANT GAAT WORDEN?

Met behulp van business model canvas zorgen wij voor de juiste resultaten. Ons startpunt is jullie identiteit. In één sessie krijgen jullie helderheid en overeenstemming over de identiteit van de organisatie. Klik hier om contact op te nemen met Fat Elephant

THE DIFFERENCE BETWEEN WHO YOU ARE AND WHO YOU WANT TO BE IS WHAT YOU DO

Inzicht is het begin van verandering. Waar zijn we sterk in en wat kan beter? Welke kansen zien we in onze markt en waar moeten we voor oppassen?

Met behulp van deze vragen onderzoeken we welke sterke punten jullie breed uit mogen dragen en welke veranderingen jullie als organisatie nóg beter kunnen maken.

PLAN PLAN PLAN ACTIE!

Genoeg gepraat, laten we het gaan regelen met elkaar.

Met alle nieuwe inzichten op zak, is het tijd om stappen te zetten. Hoe worden deze inzichten vertaald in concrete acties en gedrag? We zetten onze állerstrengste trainer in om samen met jullie tot een 100% werkbaar actieplan te komen.

Met het actieplan weet je wie welke actie gaat aanpakken, wanneer dit gebeurt en welke resultaten dit oplevert. Aan de hand van het actieplan begeleiden wij jullie naar het nieuwe plaatje.

Klik hier om de website van Fat Elephant te bezoeken.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrechtseweg 95
Zeist 3702 AA UT NL
Routebeschrijving
Fat Elephant werkt op afspraak.