Via Media webdesign, Online Marketing, Fotografie en Video

Website | Fotografie | Online Marketing | Video

Logo

Via Media

Via Media is een jong en dynamisch bedrijf. We zijn van vele markten thuis. Naast dat we websites ontwikkelen en online marketing verzorgen, beschikken wij ook over een eigen fotostudio (met fotograaf), maken we video’s en produceren onze buren onze eigen muziek.

Wij worden blij als we ondernemers kunnen helpen om verder te groeien met hun business en online succesvol te zijn. Een website is meer dan een digitaal visitekaartje.

WINSTGEVENDE WEBSITE NODIG?

Heb je een website, maar krijg je er geen klanten uit? Of wil je voor jezelf beginnen, maar weet je niet hoe je online succesvol kunt zijn?

Wij helpen graag startende ondernemers, zzp’ers en kleine MKB bedrijven aan een succesvolle website die je gaat helpen om je bedrijfsdoelen te

Hosting Via Media

Hosting van je website kan op diverse manieren. Er zijn online diverse hostingpartijen te vinden voor eenzelfde diversiteit aan prijzen. Bij Via Media leveren we graag kwaliteit, maar ook iets waar je echt wat aan hebt. En daarom leveren wij hosting met iets extra’s.

Hosting op snelle servers in combinatie met het beschikken over een scala aan premium WordPress plug-ins en thema’s en dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Hierdoor draait je website niet alleen op de snelle servers, maar gebruik je ook de beste plug-ins die er momenteel zijn. En dat meestal zonder extra licentiekosten.

volledig ontzorgd

Om je nog een stap verder te helpen, bieden wij deze hosting ook aan waarbij je volledig ontzorgd wordt. Je hoeft dan namelijk je ook geen zorgen te maken over het up-to-date houden van deze plug-ins en de risico’s daarvan. Want helaas gebeurt het zo nu en dan wel eens dat daar iets misgaat.

Contact

We willen je graag uitnodigen voor een kop koffie. Even elkaar beter leren kennen en een moment nemen om in alle rust de diverse mogelijkheden en opties te bespreken. Zo kunnen wij een goed en degelijk advies geven. Kijk voor meer informatie op onze website.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuartweg 9e
Vianen 4131 NH UT NL
Routebeschrijving