Dove kwasten het schildersbedrijf dat werkt in stilte

Wij werken in stilte aan uw schilderwerk!

dove kwasten logo

Dove Kwasten

Doven kwasten is met zijn franchisenemers en steunpunten het enige professionele schildersbedrijf in Nederland wat plaats biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze gediplomeerde vakschilders met passie voor het schildersvak onderrichten wij onze schilders-in-opleiding met onze jarenlange ervaring. Het doel van Dove kwasten is om met onze dove en slechthorende schilders(-in-opleiding) professioneel schilderwerk te leveren aan onze opdrachtgevers.

Uw huis schilderen?

Dove kwasten werkt graag voor u. Wij bieden u daarbij gegarandeerd het beste schilderwerk aan voor de beste prijs mogelijk. Hierbij kunt u een combinatie verwachten van kwaliteit, de juiste materiaalkeuze, veel aandacht voor uw persoonlijke wensen en een adequate verzorging van de werkplek. En de wetenschap dat u meebouwt aan een mooiere wereld voor iedereen!

Zakelijk voordeel door een samenwerking met Dove kwasten

Wij bieden de oplossing en ontzorgen u daarin

De Participatiewet die van kracht is anno 2015 stelt de eis dat bij aanbesteding of in het algemeen van werken, aantoonbaar iets gedaan moet worden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is niet altijd makkelijk. Ook bij bedrijven in het algemeen wordt er bij wet verwacht dat men aantoonbaar “iets doet“. Bedrijven gaan er op hun eigen wijze mee om, en het is niet altijd makkelijk om aan die eis te voldoen. Sterker nog, het kost vaak geld en levert frustratie.

Simpelweg Dovekwasten.nl uw schilderwerk laten doen lost dit probleem op. Met bijna alleen maar dove en slechthorende schilders in dienst kunnen wij het schilderwerk aan uw pand of (bedrijfs)gebouw verrichten.

Wij leveren vakwerk en u voldoet aan de wet! Uw bedrijf zal gewaardeerd worden bij uw klanten en de gemeentelijke politiek. Is dat geen mooie MVO gedachte: we doen het samen!
Als voorbeeld:

Zakelijk voordeel voorbeeld

Dove kwasten heeft een advocatenkantoor geschilderd. Op die manier hebben zij voldaan aan de Participatiewet.

Al onze werkzaamheden worden aantoonbaar meegeteld aan deze verplichting: op deze wijze helpen wij mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt (ze leren een echt vak) en wij helpen u ook bij het voldoen aan de Participatiewet.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van Dove kwasten.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oude Rekemerstraat 1
Culemborg 4105 AH GE NL
Routebeschrijving