Weggaan of blijven? LifePlanDesign helpt je hierbij!

Helpt bij het maken van een keuze!

Te veel om weg te gaan, te weinig om te blijven…

Ja, je houdt nog wel van hem. Maar met dat ochtendhumeur ben je helemaal klaar. Ze lijkt haar werk belangrijker te vinden dan jou. Je hebt het gevoel dat je niet meer gezien wordt, en alles lijkt belangrijker dan jou. Hoe bereik je haar nog?

Seks

Seks? Wat is dat? Twee keer per jaar misschien, als het niet minder is. Je mist het contact met haar lijf, en zoenen, sjonge, zou je het nog wel kunnen… weet je het nog, die urenlange zoensessies op de veranda, zo intens dat je de zonsondergang miste en dat je het allebei niet erg vond…

Begint je relatie slijtageplekken te vertonen?

Kinderen, carrière, het is zo lastig om naast al die andere belangrijke onderdelen van je leven ook je relatie goed in vorm te houden. Wil je eigenlijk niet weg maar word je gek van zijn irritante gewoontes, heb je het gevoel dat hij je niet begrijpt, of wil je de vrouw weer terug waar je zo verliefd op werd?

Wat krijg ik terug als ik werk aan mijn relatie?

Krijg die sprankeling weer terug, van de eerste maanden. Vlinders in je buik… maak je sexleven weer spannend.

voel de liefde weer, dat warme gevoel als je je partner ziet, voel de dankbaarheid voor wat je wel hebt…

Herontdek je partner, ga weer zien waarom je elkaar zo geweldig vond in het begin, die eigenschappen die jou aanvullen en die je gaandeweg irriteren, ga ze weer waarderen.

En als mijn partner nou niet wil?

Ja, dat zou ik wel willen, werken aan mijn relatie.., maar mijn partner wil niet in therapie.

 Dat hoeft ook niet. Allereerst is dit geen therapie. Zie het meer als een soort coaching. Ik leer je hoe je zelf anders naar je partner gaat kijken. Want dat klinkt misschien gek, maar als jij anders in de relatie staat, dan verandert je partner ook. Zonder dat hij of zij het doorheeft, en zonder dat je hem manipuleert. Want jouw gedrag bepaalt (mede) zijn gedrag. Dus ja… jij kunt in je eentje je relatie verbeteren.

Ik help je, om sterker in je schoenen te staan. Om gelukkig te zijn met jezelf. Zodat je bewust bent van je eigen rol in je relatie, en in elke relatie.

Wat vraagt dit van jou?

Is jouw relatie het waard? En durf je er eerlijk naar te kijken? Ook naar jouw rol? Werken aan je relatie vraagt moed, en doorzettingsvermogen. Het betekent in een spiegel kijken, kwetsbaar en eerlijk durven zijn.

Daarom is het zo belangrijk dat je een klik hebt met je coach. Je mag altijd bellen en kijken of het klikt, of gewoon voor wat vrijblijvend, gratis advies…

Klik hier om direct een afspraak in te plannen!

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht UT NL
Routebeschrijving
Werkt alleen op afspraak.