Smartfunding

MKB Financiering nodig?

Slimme ondernemers kiezen voor SmartFunding

SmartFunding is een landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro.

Intake

Alles begint met een goed gesprek. Een diepgaande kennismaking waarbij we gedetailleerd ingaan op je financieringsbehoefte. Uit dit gesprek volgt een onafhankelijk, objectief advies over de te nemen vervolgstappen.

Business case

De SmartFunding-adviseur helpt met het opstellen en onderbouwen van een sterke business case. Hieruit volgt een onderbouwd advies waarin de optimale financieringsmix, aangevuld met een onafhankelijke creditscoring, is opgenomen.

Financiering

De SmartFunding-adviseur stelt een financieringsaanvraag voor je op. Na het indienen van deze aanvraag benadert SmartFunding de meest geschikte geldverstrekkers. Denk aan bancaire financiering, factoring, leasing, crowdfunding etc.

Monitoring

Na een geslaagde financiering blijven wij aan boord. We geven je een maandelijkse liquiditeitsupdate, houden de KPI’s in de gaten en signaleren wijzigingen in de kredietwaardigheid.

 

Ondersteuning bij het uitwerken van jouw Business case

Onze financiële experts bieden toegang tot de financieringsmix die het beste bij jouw onderneming en plannen past. We helpen je bij het ontwikkelen van een ijzersterke business case, zodat je je kunt bemoeien met datgene waarvan je hart echt sneller gaat kloppen: jouw zaak. Doe hier een online intake!

Financieringsmogelijkheden van Smartfunding

smartfunding

 

Nieuwsgierig? Klik dan hier om contact op te nemen!

We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van SmartFunding.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Perkinsbaan 11
Nieuwegein 3439 ND UT NL
Routebeschrijving
Smartfunding werkt op afspraak.