Wil jij ook een gezonde leefstijl?

Gezonde leefstijl en financiën door de juiste mindset

Integrale coaching van je leefstijl

Integraal betekent dat ik vanuit meerdere hoeken kan kijken naar de leefstijl van mensen. Mensen coachen en trainen doe ik vanaf 2015 onder de naam MindSteps Lifestyle. MindSteps is ontstaan vanuit mijn onweerstaanbare drang om zelf te bewegen en mensen in beweging te brengen. Door lichamelijk te bewegen komen mensen ook mentaal in beweging.

Kies voor wat bij jou past

Heel veel dingen vind ik leuk en ik heb daarom de neiging om gelijk enthousiast  ja te roepen tegen van alles en nog wat. Voor ik het weet heb ik het dan heel druk. Wat ik nu meestal doe is eerst een  pas op de plaats maken. Ik vraag me af of ik echt in het bootje moet stappen dat langskomt of dat ik het langs mag laten varen.

Af en toe niets hoeven en dingen in mijn eentje ondernemen, vind ik ook heerlijk. Ik maak er bewust tijd voor.

In mijn praktijk merk ik dat mensen heel druk zijn omdat ze geen keuzes maken. Ik leer mensen die ik begeleid keuzes te maken die bij ze passen, net zoals ik doe in mijn eigen leven. Daardoor krijgen ze weer grip op hun leven.

In beweging zijn geeft mij vrijheid

Ik ben een hardloper in hart en nieren. Als ik  langere tijd niet kan (hard) lopen, voel ik me onrustig. Ik ben dan niet blij. Hardlopen, dat kan ook een stevige wandeling zijn, helpt mij om in stressvolle periodes overeind te blijven. Lopen is voor mij uitdaging, vrijheid, buiten zijn, ontspannen, mediteren en een manier van leven in één. Een dag niet buiten is een dag niet geleefd.

Mijn vrijheid vind ik belangrijk . Die vrijheid kan zitten in grote, maar ook in kleine dingen. Op zondagochtend met mijn loopmaatjes door het bos hardlopen geeft me een vrij gevoel. Het is één van die dingen waar ik bewust tijd voor inplan. Mijn klanten maak ik bewust dat zij deze vrijheid ook hebben. Dat ze kunnen leren genieten en dat tijd inplannen voor belangrijke dingen een keuze is die je zelf moet maken.

Ik blijf dicht bij mezelf

Ik wil op een integere manier leven. Oprechtheid, eerlijkheid en ongecompliceerd leven zijn voor mij belangrijk, omdat ik dicht bij mezelf wil blijven. Ik wil me niet in allerlei bochten wringen Daarin sluit ik geen compromissen. Ik ben authentiek en hou niet van dubbele agenda’s. Die heb ik zelf ook niet.

Als ik iets doe, dan doe ik dat omdat ik dat echt wil en omdat ik daar goed in ben (professioneel en perfectionistisch). Ik kies er bewust voor om alleen de dingen die bij me passen en goed voelen te doen. De rest doe ik dus niet.

Ik zoek altijd naar de beste oplossingen

Afwisseling in mijn werk stimuleert me, net als vernieuwend bezig zijn. Nieuwe dingen dagen me uit. Ik ben een echte doener en pak oude en nieuwe dingen met passie op.

Ik ben flexibel en heb er plezier in om te zoeken naar een passende oplossing. Ik lever maatwerk voor mijn klant.  Mijn klant staat centraal.  Ik verdiep me in hem om hem goed te begeleiden en adviseren.

Is  de oplossing éénmaal gevonden, dan geef ik mijn klanten graag ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard blijf ik langs de zijlijn staan om ze te coachen, te begeleiden en mee te kijken. Tot ze het zelf kunnen.

Ik denk in mogelijkheden niet in problemen. Dit vraagt vaak een omslag in denken van mijn klanten. Mijn eigen positiviteit breng ik graag over op andere mensen. Naar mensen toe ben ik behulpzaam en respectvol. Ik laat mensen in hun waarde. Die houding verwacht ik ook van mijn klanten.

Meer weten? Klik dan hier!

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jupiterburg 16
Nieuwegein 3437 GP UT NL
Routebeschrijving