Enterprise Service Bus platform – Easy Bus van iTrajectum

Easy Bus maakt het binnenkomen, verwerken en ontvangen van uw data veiliger, sneller en efficiënter!
Enterprise Service Bus oftewel Easy Bus?. Hieronder een uitleg voor wie, wat en waar een Enterprise Service Bus – Easy Bus te gebruiken is.
Wie

iTrajectum heeft ruime en jarenlange ervaring met het ontzorgen van overheidsinstanties, grote organisaties en mkb met integratie projecten en koppelingen .

 • Organisaties en/of bedrijven welke zelf weinig tot geen IT-expertise in huis hebben. Maar wel van doen hebben met betrekking tot systeemintegratie en niet bekend zijn met welke oplossingen daarvoor kant en klaar op de markt beschikbaar zijn.
 • Organisaties en/of bedrijven welke zelf een klein aantal mensen in dienst hebben om de eigen organisatie te ontzorgen. Met het juiste gereedschap kan zo een team veel effectiever en sneller bijdragen aan de wensen van de organisatie.
 • Organisaties en/of bedrijven vragen vaak extra ondersteuning. Met het juiste gereedschap kan een klein team veel meer werk verzetten in een korte tijd.
Wat

Van point-to-point verbindingen naar ESB!

De groeiende digitalisering heeft veel impact op IT-afdelingen. Er is een stijgende vraag naar het gestructureerd en zorgvuldig beheren en integreren van applicaties en data. Want alvorens systemen veilig informatie met elkaar uitwisselen moeten velerlei complexe connecties worden gemaakt. Het direct aan elkaar ‘knopen’ van deze systemen leidt regelmatig tot hoge investeringen in ingewikkelde maatwerk oplossingen. Het overzicht op uw IT-landschap en de beheersbaarheid verdwijnt.

Raak het overzicht en data niet kwijt!
Uitbreidingen in de vele point-to-point verbindingen zoals in het voorbeeld links veroorzaken een rommelig IT-landschap vol ongestructureerde data. Maar dat is met Easy Bus verleden tijd!

Creëer overzicht, flexibiliteit, controle en bespaar met ESB!
Met het gebruiken van een ESB is het binnenkomen, verwerken en ontvangen van uw data veiliger, sneller en efficiënter. Daarnaast zullen de bedrijfsprocessen sneller verlopen, de hoeveelheid benodigde handelingen afnemen. Hierdoor zullen uw huidige kosten dalen en een stijging in de uitvoering van uw werkzaamheden plaatsvinden.
Vandaag de dag nog denken veel organisaties nog steeds het idee dat het kiezen voor een ESB erg prijzig is. Dit is verleden tijd met behulp van het door iTrajectum gecreëerde
Enterprise Service Bus platform: Easy Bus.

Waar

On-premises , cloud of hybride, het klinkt misschien niet voor iedereen bekend. Maar de mogelijkheden lichten wij graag toe.

 • Als eerst on-premises, hierbij zal de ESB altijd benaderbaar zijn bij u intern op locatie. Uiteraard is het mogelijk om ook zonder internet de ESB te benaderen. Uw organisatie heeft geen last meer van verstoringen, onderhoud of wijzigingen bij externe partijen.. en heeft maximale controle over de data .
 • Systeem integratie in de cloud is grofweg samen te vatten als het via een netwerk (meestal internet) beschikbaar stellen van virtuele hardware, software, opslag diensten en/of gegeven. Easy Bus laat zich eenvoudig installeren in uw eigen omgeving, die bij uw bestaande provider of ook in de grote Cloud omgevingen als Azure, AWS, Google Cloud, IBM en anderen. Indien nodig is deze te verplaatsen tussen deze locaties.
 • Het starten met een hybride omgeving (dus zowel lokaal als in de cloud) kan helpen de kloof tussen internet IT-afdelingen en cloud leveranciers te overbruggen.

 

Download hier onze whitepapers

Enterprise service bus

1 beoordeling

 1. Mooie ontwikkelingen door Easy bus

  Met het Easy bus platform hebben wij succesvol het inkoopproces geautomatiseerd. Bestellingen gaan nu zonder handwerk naar onze leveranciers. Parallel daaraan worden bestellingen direct verwerkt in het financiële systeem.
  Hadden we dit maar eerder ontdekt.

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterrenbergweg 15
Soesterberg 3769 BS UT NL
Routebeschrijving
Maandag: 9:00 tot 17:30 Dinsdag: 9:00 tot 17:30 Woensdag: 9:00 tot 17:30 Donderdag: 9:00 tot 17:30 Vrijdag: 9:00 tot 17:30 Zaterdag: GESLOTEN Zondag: GESLOTEN