Hulp gezocht bij Expertise en Taxatie ?

Expertise en Taxatie

Bekijk hier direct de website! www.kattenberg-expertise.nl

 

Diensten van Kattenberg Expertise
– Taxatie van klassiekers en oldtimers
– Taxatie van youngtimers en hedendaagse voertuigen
– Taxatie van custom cars en aangepaste voertuigen
– Taxatie van campers en caravans
– Schade expertise en Technische (schade) expertise
– BPM berekening geïmporteerde voertuigen

 

Taxatie door een beëdigd register taxateur motorvoertuigen
Als notarieel beëdigd register taxateur stel ik waardebepalingen en taxatierapporten op voor auto’s, motoren/tweewielers en campers. Uw taxatierapport wordt opgesteld conform de eisen van het FEHAC. Ik sta ingeschreven bij de Stichting Register Experts en Taxateurs Motorvoertuigen (RETM) onder nummer 0148 als notarieel beëdigd register taxateur motorvoertuigen voor hedendaagse en klassieke voertuigen.

De volgende waardebepalingen kan ik uitvoeren:
– Oldtimer taxaties voor klassieke auto’s en motoren
– Youngtimer en hedendaags taxaties voor wat recentere auto’s en motoren
– Taxaties voor custom cars en aangepaste voertuigen
– Camper en caravan taxaties
– BPM taxaties (tegenbewijs berekening) voor geïmporteerde voertuigen

Een verzekeringsmaatschappij vereist een taxatiebureau wat voldoet aan gestelde eisen. Mijn taxatierapporten voldoen aan al die eisen en worden gegarandeerd geaccepteerd door uw verzekeringsmaatschappij. Het taxatierapport wordt opgesteld conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. U ontvangt een uitvoerig taxatierapport inclusief uitgebreide fotorapportage in PDF via email.
Klassiekers en oldtimers

Klassiekers & Oldtimers
Klassieke auto’s en motoren worden op waarde getaxeerd. Het uitgangspunt is dat de dagwaarde niet de getaxeerde waarde is. Klassieke auto’s en motoren worden op de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd.

 

Youngtimers & Hedendaagshttps://www.kattenberg-expertise.nl/
Youngtimers en hedendaagse voertuigen worden op waarde getaxeerd. Het uitgangspunt is dat de dagwaarde niet de getaxeerde waarde is. Auto’s en motoren worden op de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd.

 

 

Custom Cars en aangepaste voertuigenhttps://www.kattenberg-expertise.nl/
Custom Cars en aangepaste voertuigen worden op de daadwerkelijke waarde getaxeerd. Betreffende voertuigen worden op de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd.

 

 

Camper en caravan taxatiehttps://www.kattenberg-expertise.nl/

Campers en caravans moeten op waarde worden getaxeerd. De dagwaarde is voor campers en caravans vaak onrealistisch en onvoldoende voor een volledige schadeloosstelling. Bij campers en caravans geldt het uitgangspunt dat de dagwaarde niet de getaxeerde waarde is. Campers en caravans worden op (verzekerings)waarde getaxeerd.
Geïmporteerde voertuigen BPM

Als u een auto gaat importeren gaat u BPM aangifte doen. Om de te betalen BPM te bepalen heeft u een aantal mogelijkheden:https://www.kattenberg-expertise.nl/
– BPM berekenen op basis van de afschrijvingstabel
– BPM berekenen op basis van de meest gunstige koerslijst
– BPM berekenen op basis van de daadwerkelijke waarde van het voertuig door middel van een taxatierapport (tegenbewijs)

Deze BPM (tegenbewijs) berekening kan ik voor u uitvoeren. Een tegenbewijs berekening wordt uitgevoerd op basis van alle schade aan het voertuig. Alle waarde verminderende factoren worden meegenomen in de daadwerkelijke waarde vaststelling van het voertuig om de juiste waarde te bepalen. Op basis van deze waarde betaalt u nooit teveel BPM bij het importeren van uw auto, camper of motor.

Ook een WEV-opdracht (Waarde Economisch Verkeer) van een voertuig, van zakelijk naar privé of privé naar zakelijk, is mogelijk. Mijn taxatierapporten voldoen aan de eisen en worden geaccepteerd door uw verzekeringsmaatschappij en de Belastingdienst.

Klik dan hier om direct een afspraak maken bij Kattenberg Expertise Of bekijk de bedrijfspresentatie van Kattenberg-expertise.

 

Misschien ook interessant? Bekijk bedrijven uit de Hulp gids.