Focus 4U Recruitment

Oog voor jouw doel!

Focus4urecruitment logo

Focus 4U recruitment

Focus 4U Recruitment werkt vanuit een behoefte aan verandering. We zijn het antwoord op het heersende imago van de recruiter die werft op banen in de sales. We geloven dat het anders moet en geven niet op voordat het anders ís. Omdat we zelf jarenlange ervaring hebben in het salesvak, zijn wij een gelijkwaardige gesprekspartner. Wij spreken jouw (vak)taal en willen dat je beter wordt van een nieuwe baan.

Laat Focus 4u recruitment het zoekwerk doen

Je zoekt een nieuwe medewerker en jij:

Wordt gek van de opdringerige telefoontjes van acquisiteurs die willen ‘helpen’ maar waar je vervolgens niets meer van hoort.

Hebt niet genoeg tijd en tools om goede kwaliteit profielen te vinden.
Wil dat er iemand is die aan de voorkant al het kaf van het koren scheidt. Je verspilt veel tijd en geld aan het beoordelen van sollicitanten.
Merkt dat bureaus dollartekens in hun ogen hebben. Ze zien alleen maar grof geld in jullie. Ze lijken de impact van hun werk niet te snappen.

Wij geloven niet in ‘ quick wins’ en kandidaten in grote hoeveelheden onpersoonlijk benaderen. We gaan voor een duurzame relatie: met jou en jouw nieuwe medewerker. Je wilt tenslotte dat jouw nieuwe sales-collega er ook zo over denkt, toch? Laten wij dan het goede voorbeeld zijn.
We voelen ons verantwoordelijk voor een gezonde marktwerking zonder woekertarieven. Daarom houden we onze tarieven altijd zo laag mogelijk, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

Wat zijn de kosten?

Wij houden van transparantie op alle vlakken. Niemand heeft er wat aan om iets mooier voor te doen dan de werkelijkheid. Daarom zijn we open over onze tarieven; onze fee start al vanaf 21% van het jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Hoeveel dit precies is, vertellen we je bij de start van onze samenwerking. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.
Geen vacature en geen kandidaat is en wil hetzelfde. Door onze ervaring in de commercie zijn we een gelijkwaardige sparringpartner. Gebruik dus gerust vakjargon. We zijn geen ja-knikkers, maar zullen altijd verwachtingen managen. We beloven geen gouden bergen en wereldwonderen, maar liever laten we je gewoon zien wat we kunnen.

Welke rollen vervullen we:

  • Accountmanager
  • Business Developer
  • Business Unit Manager
  • Commercieel Directeur
  • Commercieel Manager
  • Corporate Recruiter
  • Field Manager
  • Head of Sales
  • Recruiter
  • Key Accountmanager

Laat het ons gerust weten als wij van Focus 4U recruitment jou kunnen ontzorgen.

 

Beoordeel & schrijf een reactie!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schapenkamp 2
Hilversum 1211 PA NH NL
Routebeschrijving